Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Binarowskie Legendy Polonia 1981 Miłoszyce
moja Tactiek Ciśnienie
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
De Rijck passt de bal met de wreef. Pieropan heeft problemen om de bal te vangen. Pieropan passt de bal met de wreef. Acanda is nu in balbezit. Acanda schiet op doel. Batty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Przywóski met een sublieme pass. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski probeert naar een medespeler te passen. Bismarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismarck haalt uit met een fantastische trap. Rogoveanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pontes met een sublieme pass. Kwasiborski met een sublieme pass. Bismarck rent richting de bal. Bismarck schiet op doel. Rogoveanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - Polonia 1981 Miłoszyce 0:1

25e minuut.
Daar is Stvorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljković rent richting de bal. Miljković passt de bal met de wreef. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Strujac rent richting de bal. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski passt de bal zonder na te denken. Bismarck is nu in balbezit. Bismarck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Alcaide geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasiborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bismarck probeert de bal met de borst te controleren. Bismarck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tomczak passt de bal met de wreef. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski passt de bal met de wreef. Bismarck is nu in balbezit. Bismarck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Andreescu rent richting de bal. Andreescu passt de bal in één keer door. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Rogoveanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - Polonia 1981 Miłoszyce 0:2

41e minuut.
De Rijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak onderschept slim de pass. Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 53%, Polonia 1981 Miłoszyce 47%.
Binarowskie Legendy - Polonia 1981 Miłoszyce 0:2

52e minuut.
Stolec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pieropan met een snelle inworp. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pieropan geeft een hoge lob. Pontes kopt de bal weg. Formáček geeft een hoge lob. Acanda krijgt zijn hoofd ertegen. Batty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - Polonia 1981 Miłoszyce 1:2

61e minuut.
Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski passt de bal met de wreef. Bismarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismarck draait met de bal, schiet en ... Rogoveanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - Polonia 1981 Miłoszyce 1:3

63e minuut.
Pieropan is nu in balbezit. Pieropan geeft een lange en hoge pass. Pontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski onderschept slim de pass. Magowski haalt uit met een fantastische trap. Batty bokst de bal weg.

71e minuut.
Stvorić geeft de bal voor. Pieropan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stolec zijn tegenspeler op de grond. Stolec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Pieropan passt de bal met de wreef. Acanda is nu in balbezit. Włudarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Włudarczyk krijgt een gele kaart. Acanda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acanda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - Polonia 1981 Miłoszyce 2:3

75e minuut.
Andreescu passt de bal zonder na te denken. Tomczak is nu in balbezit. Tomczak passt de bal in één keer door. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Rogoveanu bokst de bal weg.

83e minuut.
Bismarck rent richting de bal. Miljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel. Rogoveanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - Polonia 1981 Miłoszyce 2:4

90e minuut.
Pontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontes geeft de bal voor. Formáček is nu in balbezit. Formáček geeft de bal voor. Włudarczyk onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 44%, Polonia 1981 Miłoszyce 56%.
Binarowskie Legendy - Polonia 1981 Miłoszyce 2:4