Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawiak Real Madrytt.
H2 Tactiek 523przer
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
42.2 gemiddelde waardering 58
matig Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Márquez rent richting de bal. Márquez passt de bal met de wreef. Baillon geeft een lange en hoge pass. Tristão is nu in balbezit. Tristão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:1

4e minuut.
Hemrich verovert de bal door een tackle van achteren. Kreß onderschept slim de pass. Kreß geeft een lange en hoge pass. Tristão rent richting de bal. Tristão schiet op doel. Elstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cifra is nu in balbezit. Cifra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:2

9e minuut.
Curtin geeft de bal voor. Marysek rent richting de bal. Cifra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Järlak kopt de bal weg. Baillon rent richting de bal. Baillon geeft een hoge lob. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Elstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Baillon met een sublieme pass. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft de bal voor. Tristão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Cifra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:3

25e minuut.
Ginelli heeft problemen om de bal te vangen. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cifra is nu in balbezit. Cifra haalt uit met een fantastische trap. Elstad bokst de bal weg.

30e minuut.
Marysek kopt de bal weg. Ginelli speelt de bal door. Daar is Tristão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cifra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra schiet op doel. Elstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Elstad probeert naar een medespeler te passen. Baillon geeft de bal voor. Ginelli controleert de bal met de borst. Marysek is nu in balbezit. Marysek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Elstad met een sublieme pass. Hemrich kopt de bal weg. Cancelo geeft een lange en hoge pass. Marysek is nu in balbezit. Marysek draait met de bal, schiet en ... Elstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cifra is nu in balbezit. Cifra haalt uit met een fantastische trap. Elstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tristão is nu in balbezit. Tristão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:4

37e minuut.
Aponyi is nu in balbezit. Aponyi geeft een hoge lob. Ginelli rent richting de bal. Marysek onderschept slim de pass. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Elstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Baillon geeft de bal voor. Cifra kopt de bal weg. Klungelig pakt Ginelli de bal. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baillon geeft een lange en hoge pass. Adurowicz probeert de bal aan de voet te houden. Tristão bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra is nu in balbezit. Cifra draait met de bal, schiet en ... Elstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Curtin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cifra rent richting de bal. Cifra passt de bal met de wreef. Curtin geeft de bal voor. Tristão krijgt zijn hoofd ertegen. Elstad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 69%, Real Madrytt. 31%.
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:4

46e minuut.
Stoksik geeft een hoge lob. Inworp. Curtin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cifra is nu in balbezit. Cifra schiet op doel. Elstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Curtin onderschept slim de pass. Curtin geeft een hoge lob. Tristão kopt de bal weg. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Curtin is nu in balbezit. Curtin geeft een lange en hoge pass. Cifra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra draait met de bal, schiet en ... Elstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:5

52e minuut.
Stankov is nu in balbezit. Tristão verovert de bal door een tackle van achteren. Marysek rent richting de bal. Tristão rent richting de bal. Tristão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft een hoge lob. Tristão is nu in balbezit. Tristão haalt uit met een fantastische trap. Elstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:6

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Karwowski de bal onder controle te krijgen. Curtin speelt de bal door. Rydlewski is nu in balbezit. Tristão onderschept slim de pass. Tristão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Curtin onderschept slim de pass. Curtin met een sublieme pass. Cifra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra haalt uit met een fantastische trap. Elstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:7

59e minuut.
Przewoźniak onderschept slim de pass. Przewoźniak geeft de bal voor. Marysek kopt de bal weg. Tristão is nu in balbezit. Tristão schiet op doel. Elstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Baillon met een snelle inworp. Huszár rent richting de bal. Marysek onderschept slim de pass. Marysek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tristão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:8

68e minuut.
Elstad met een sublieme pass. Kreß geeft de bal voor. Tristão is nu in balbezit. Tristão schiet op doel. Elstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:9

70e minuut.
Rydlewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aponyi met een snelle inworp. Cifra rent richting de bal. Cifra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Marysek rent richting de bal. Marysek geeft de bal voor. Tristão rent richting de bal. Tristão draait met de bal, schiet en ... Elstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:10

84e minuut.
Stoksik rent richting de bal. Tristão verovert de bal door een tackle van achteren. Tristão passt de bal zonder na te denken. Cifra heeft problemen om de bal te vangen. Cifra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kreß geeft een hoge lob. Marysek kopt de bal weg. Tristão is nu in balbezit. Tristão schiet op doel. Elstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 71%, Real Madrytt. 29%.
FC Pawiak - Real Madrytt. 0:11