Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZAGŁĘBIANKA -Juve Team-
als Tactiek -Juve-
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.8 gemiddelde waardering 61.9
solid Schieten excellent
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Ilouyan met een sublieme pass. Gudzowski geeft een hoge lob. Capoferri is nu in balbezit. Degiovani onderschept slim de pass. Degiovani schiet op doel. Chico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mrowiec met een sublieme pass. Ilouyan rent richting de bal. Ilouyan probeert naar een medespeler te passen. Degiovani rent richting de bal. Degiovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - -Juve Team- 0:1

13e minuut.
Capoferri kan de bal niet met de borst controleren. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani speelt de bal door. Ilouyan is nu in balbezit. Ilouyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - -Juve Team- 0:2

17e minuut.
Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda geeft een lange en hoge pass. Daar is Everse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarek rent richting de bal. Smolarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Segalen de bal. Gudzowski rent richting de bal. Gudzowski met een sublieme pass. Degiovani rent richting de bal. Degiovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Neacşu verovert de bal door een tackle van achteren. Neacşu geeft een lange en hoge pass. Huczała kopt de bal weg. Popowicz speelt de bal door. Degiovani rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Everse speelt de bal door. Kurz is nu in balbezit. Kurz passt de bal zonder na te denken. Breda geeft een lange en hoge pass. Kurz krijgt zijn hoofd ertegen. Brachmański bokst de bal weg. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - -Juve Team- 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 45%, -Juve Team- 55%.
KS ZAGŁĘBIANKA - -Juve Team- 1:2

48e minuut.
Bystrowski onderschept slim de pass. Bystrowski geeft een lange en hoge pass. Degiovani rent richting de bal. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. Chico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Olbiński rent richting de bal. Kurz begaat een overtreding. Olbiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fazilov komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gudzowski rent richting de bal. Gudzowski passt de bal zonder na te denken. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouyan schiet op doel. Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec passt de bal met de wreef. Ilouyan heeft problemen om de bal te vangen. Ilouyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosabal komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Popowicz passt de bal in één keer door. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - -Juve Team- 1:3

75e minuut.
Soler passt de bal in één keer door. Breda is nu in balbezit. Breda passt de bal in één keer door. Smolarek rent richting de bal. Smolarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - -Juve Team- 2:3

82e minuut.
Huczała speelt de bal door. Popowicz rent richting de bal. Popowicz passt de bal in één keer door. Daar is Ilouyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilouyan schiet op doel. Chico bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 56%, -Juve Team- 44%.
KS ZAGŁĘBIANKA - -Juve Team- 2:3