Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IM BACK SKR-Mleczarnia Zezulin
debe Tactiek do ataku1
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen good


21e minuut.
Kahramantürk met een sublieme pass. Villazola is nu in balbezit. Zaccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Odzimkowski rent richting de bal. Zakrystiański rent richting de bal. Zakrystiański geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kakas de bal onder controle te krijgen. Kraśkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kahramantürk passt de bal met de wreef. Szczutowski rent richting de bal. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski onderschept slim de pass. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 49%, SKR-Mleczarnia Zezulin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IM BACK - SKR-Mleczarnia Zezulin 0:0

50e minuut.
Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello met een sublieme pass. Zaccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaro geeft een lange en hoge pass. Szczutowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bielas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Cuciniello met een sublieme pass. Zaccaro geeft de bal voor. Reiss kopt de bal weg. Klungelig pakt Szczutowski de bal. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - SKR-Mleczarnia Zezulin 1:0

57e minuut.
Reiss geeft de bal voor. Obando kopt de bal weg. Klungelig pakt Reiss de bal. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - SKR-Mleczarnia Zezulin 2:0

64e minuut.
Villazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazola passt de bal zonder na te denken. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - SKR-Mleczarnia Zezulin 3:0

72e minuut.
Inworp. Zakrystiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nhật Dũng rent richting de bal. Nhật Dũng geeft een hoge lob. Pacyna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 43%, SKR-Mleczarnia Zezulin 57%.
IM BACK - SKR-Mleczarnia Zezulin 3:0