Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:34
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 38602
KP ROSSONERI Wałcz Ząbkowskie Legiony ZL`11
451próba Tactiek gwałt
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 50.6
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Chimento rent richting de bal. Chimento geeft een hoge lob. Calderón kopt de bal weg. Skup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup haalt uit met een fantastische trap. Livaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Chimento met de inworp. Argüello geeft een lange en hoge pass. Skup is nu in balbezit. Skup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:1

21e minuut.
Jamgochyan passt de bal zonder na te denken. Szeląg rent richting de bal. Szeląg geeft een hoge lob. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jamgochyan met een sublieme pass. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski passt de bal met de wreef. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Szeląg probeert naar een medespeler te passen. Skup is nu in balbezit. Chirilă rent richting de bal. Skup onderschept slim de pass. Skup draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pyda geeft de bal voor. Orpiszewski is nu in balbezit. Niedbalski begaat een overtreding. Niedbalski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Prodigio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orpiszewski met een snelle inworp. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:1

34e minuut.
Calderón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chimento de bal. Met opzet legt Vazquez zijn tegenspeler op de grond. Vazquez krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Puc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chimento met een snelle inworp. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Calderón met een snelle inworp. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello geeft de bal voor. Skup maakt een snoekduik en kopt de bal. Livaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 34%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 66%.
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:2

49e minuut.
Prodigio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chimento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ... Byczyński bokst de bal weg.

49e minuut.
Puc is nu in balbezit. Puc geeft een hoge lob. Czeczot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Livaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup rent richting de bal. Pyda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyda krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Orpiszewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kisieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weymar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński onderschept slim de pass. Kisieliński schiet op doel. Byczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Chimento is nu in balbezit. Chimento passt de bal in één keer door. Szeląg speelt de bal door. Tornese is nu in balbezit. Tornese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 2:2

74e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal in één keer door. Argüello heeft problemen om de bal te vangen. Argüello geeft een lange en hoge pass. Skup springt en kopt de bal. Livaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel. Livaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chimento passt de bal in één keer door. Tornese rent richting de bal. Puc is nu in balbezit. Tornese verovert de bal door een tackle van achteren. Tornese haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 3:2

84e minuut.
Calderón probeert naar een medespeler te passen. Szymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup onderschept slim de pass. Skup draait met de bal, schiet en ... Livaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 47%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Argüello is nu in balbezit. Argüello passt de bal in één keer door. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 3:4

96e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Pyda is nu in balbezit. Pyda geeft de bal voor. Tornese rent richting de bal. Tornese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

98e minuut.
Szeląg probeert naar een medespeler te passen. Jamgochyan rent richting de bal. Jamgochyan passt de bal in één keer door. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski geeft een lange en hoge pass. Paal! Byczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

102e minuut.
Jamgochyan rent richting de bal. Jamgochyan geeft een lange en hoge pass. Tornese rent richting de bal. Tornese schiet op doel. Byczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 32%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 4:4

114e minuut.
Orpiszewski geeft de bal voor. Niculescu geeft de bal voor. Orpiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

115e minuut.
Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan passt de bal zonder na te denken. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Byczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 5:4

117e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Jamgochyan is nu in balbezit. Jamgochyan passt de bal in één keer door. Tornese is nu in balbezit. Tornese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Byczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 38%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 62%.
KP ROSSONERI Wałcz - Ząbkowskie Legiony ZL`11 6:4