Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guadalajara Dragons Dymano Michałowice
wKupieSiła Tactiek jutro bedzie lep
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
47.5 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki geeft een lange en hoge pass. Gaudenz kopt de bal weg. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros haalt uit met een fantastische trap. Vernazza bokst de bal weg.

10e minuut.
Fraile geeft een hoge lob. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. de Quadros schiet op doel. Vernazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 0:1

14e minuut.
Knego geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naylor de bal. de Quadros rent richting de bal. de Quadros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 0:2

15e minuut.
Gaudenz kopt de bal weg. Targoś is nu in balbezit. Malczyk onderschept slim de pass. de Quadros onderschept slim de pass. de Quadros schiet op doel. Vernazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaudenz rent richting de bal. Gaudenz schiet op doel. Vernazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Scagliati geeft een lange en hoge pass. Naylor is nu in balbezit. Naylor passt de bal met de wreef. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros haalt uit met een fantastische trap. Vernazza bokst de bal weg.

20e minuut.
Cisak geeft een hoge lob. Inworp. Bizacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Quadros rent richting de bal. de Quadros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Knego geeft de bal voor. de Quadros kopt de bal weg. Gaudenz rent richting de bal. Gaudenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Knego de bal. Knego geeft de bal voor. de Quadros is nu in balbezit. de Quadros schiet op doel. Vernazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 0:4

26e minuut.
Scagliati rent richting de bal. Kara rent richting de bal. Scagliati begaat een overtreding. Scagliati krijgt een gele kaart. Kara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miraut zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stella maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Naylor is nu in balbezit. Bizacki onderschept slim de pass. Bizacki speelt de bal door. Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś draait met de bal, schiet en ... Vernazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadalajara Dragons 63%, Dymano Michałowice 37%.
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 0:4

46e minuut.
Gaudenz passt de bal met de wreef. Daar is Scagliati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scagliati geeft een hoge lob. de Quadros rent richting de bal. de Quadros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Daar is Stella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Əmircanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmircanov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 1:4

55e minuut.
Bizacki is nu in balbezit. Bizacki geeft een lange en hoge pass. Targoś kopt de bal weg. Gaudenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 1:5

65e minuut.
Kara is nu in balbezit. Scagliati geeft een hoge lob. Naylor kan de bal niet met de borst controleren. de Quadros rent richting de bal. de Quadros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gaudenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudenz passt de bal zonder na te denken. Knego rent richting de bal. Gaudenz rent richting de bal. Gaudenz haalt uit met een fantastische trap. Vernazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Knego geeft de bal voor. Daar is Naylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizacki is nu in balbezit. Bizacki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki geeft een hoge lob. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros haalt uit met een fantastische trap. Vernazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 1:6

75e minuut.
Miszkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Miszkiel geeft een lange en hoge pass. de Quadros kopt de bal weg. Gaudenz controleert de bal met de borst. Gaudenz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Targoś heeft problemen om de bal te vangen. Knego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudenz rent richting de bal. Gaudenz schiet op doel. Vernazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knego zal de hoekschop nemen. Bizacki speelt de bal door. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros draait met de bal, schiet en ... Vernazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 1:7

82e minuut.
Gaudenz probeert de bal met de borst te controleren. Gaudenz passt de bal in één keer door. de Quadros rent richting de bal. de Quadros haalt uit met een fantastische trap. Vernazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Miszkiel is nu in balbezit. Miszkiel geeft een lange en hoge pass. Gaudenz is nu in balbezit. Gaudenz schiet op doel. Vernazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 1:8

86e minuut.
Lodyga onderschept slim de pass. Lodyga passt de bal met de wreef. Targoś is nu in balbezit. Targoś draait met de bal, schiet en ... Vernazza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! de Quadros rent richting de bal. de Quadros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadalajara Dragons 63%, Dymano Michałowice 37%.
Guadalajara Dragons - Dymano Michałowice 1:9