Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK Karyna Lulkowo
na awans Tactiek 4422
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kramer speelt de bal door. Bulanbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanbay passt de bal in één keer door. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Năstase geeft een lange en hoge pass. Sauli is nu in balbezit. Sauli speelt de bal door. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Hüseynoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kramer geeft een lange en hoge pass. Padilha kopt de bal weg. Masztajer heeft problemen om de bal te vangen. Sauli rent richting de bal. Sauli schiet op doel. Hüseynoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sauli speelt de bal door. Wellens rent richting de bal. Padilha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Padilha krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Puştea is nu in balbezit. Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski passt de bal zonder na te denken. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 38%, Karyna Lulkowo 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NURT POTOK - Karyna Lulkowo 0:0

46e minuut.
Delli Carri komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sauli passt de bal zonder na te denken. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski passt de bal met de wreef. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny schiet op doel. Hüseynoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Lăpădat met een sublieme pass. Sauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauli probeert naar een medespeler te passen. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mercedes onderschept slim de pass. Lăpădat onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulanbay neemt de hoekschop. Sobierajski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Wellens geeft een lange en hoge pass. Briante kopt de bal weg. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski geeft de bal voor. Skuteczny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Skuteczny de bal. Wellens rent richting de bal. Padilha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padilha krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wellens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sobierajski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Delli Carri rent richting de bal. Delli Carri passt de bal in één keer door. Daar is Pasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Darby komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bulanbay probeert naar een medespeler te passen. Briante is nu in balbezit. Skuteczny onderschept slim de pass. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Inworp. Bulanbay met een snelle inworp. Wellens geeft een lange en hoge pass. Masztajer verovert de bal door een tackle van achteren. Sauli geeft de bal voor. Hüseynoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wellens maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Karyna Lulkowo 1:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajtuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delli Carri geeft de bal voor. Darby maakt een snoekduik en kopt de bal. Krynicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Skuteczny heeft problemen om de bal te vangen. Skuteczny speelt de bal door. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Hüseynoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Karyna Lulkowo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 29%, Karyna Lulkowo 71%.
NURT POTOK - Karyna Lulkowo 2:0