Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TT Olsztyn Fc Real Wrocław
NEW ERA 2,3 Tactiek TPF D2 2 WINGS
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.8 gemiddelde waardering 63.9
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński passt de bal zonder na te denken. Wolf is nu in balbezit. Wolf draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kubicki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Kubicki de bal. Wolf rent richting de bal. Kubicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubicki krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kubicki met een sublieme pass. Bowei is nu in balbezit. Bowei met een sublieme pass. Puzio is nu in balbezit. Puzio draait met de bal, schiet en ... Morgenegg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Wolf kopt de bal weg. Kubicki rent richting de bal. Latifi onderschept slim de pass. Latifi schiet op doel. Racano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - Fc Real Wrocław 0:1

35e minuut.
Morgado rent richting de bal. Dulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado verovert de bal door een tackle van achteren. Morgado geeft een hoge lob. Stanciu probeert de bal met de borst te controleren. Morgenegg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowei met de inworp. Stanciu rent richting de bal. Puzio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TT Olsztyn 49%, Fc Real Wrocław 51%.
TT Olsztyn - Fc Real Wrocław 0:1

46e minuut.
Hozoc komt het veld opgelopen. Kembrowski komt het veld opgelopen. García Lopez komt het veld opgelopen. Cornelis komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Żywicki speelt de bal door. Morgado is nu in balbezit. Morgado passt de bal zonder na te denken. Daar is Puzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Maślany passt de bal zonder na te denken. Kubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - Fc Real Wrocław 0:2

54e minuut.
Bowei kopt de bal weg. Prataria heeft problemen om de bal te vangen. Maślany bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kubicki probeert naar een medespeler te passen. Nuri probeert naar een medespeler te passen. Cornelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowei onderschept slim de pass. Bowei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
García Lopez kopt de bal weg. Latifi is nu in balbezit. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - Fc Real Wrocław 0:3

63e minuut.
Cornelis rent richting de bal. Cornelis geeft een lange en hoge pass. Wolf kopt de bal weg. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Żywicki geeft de bal voor. Dulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado onderschept slim de pass. Morgado geeft een lange en hoge pass. Puzio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Maślany is nu in balbezit. Maślany geeft een hoge lob. Klimeš speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Żywicki probeert naar een medespeler te passen. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado passt de bal zonder na te denken. Puzio is nu in balbezit. Puzio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kembrowski passt de bal in één keer door. Wolf rent richting de bal. Wolf probeert naar een medespeler te passen. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi draait met de bal, schiet en ... Racano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Neemrand rent richting de bal. Latifi onderschept slim de pass. Latifi passt de bal zonder na te denken. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Maślany rent richting de bal. Maślany passt de bal in één keer door. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc geeft de bal voor. Latifi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Maślany geeft een hoge lob. Latifi kopt de bal weg. Daar is Kubicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolf is nu in balbezit. Wolf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TT Olsztyn 54%, Fc Real Wrocław 46%.
TT Olsztyn - Fc Real Wrocław 0:3