Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enuoki Keczuoki fc zarzew 78
enuok Tactiek 6b
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Filipczak onderschept slim de pass. Filipczak probeert naar een medespeler te passen. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony geeft een hoge lob. Małyszek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Külyutmaz speelt de bal door. Kos rent richting de bal. Kos passt de bal in één keer door. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Poidevin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Inworp. Degregori met een snelle inworp. Kos is nu in balbezit. Kos geeft een hoge lob. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Boldurescu met een sublieme pass. Degregori probeert naar een medespeler te passen. Tulkis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Letsas rent richting de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Külyutmaz zal de hoekschop nemen. Letsas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Filipczak probeert naar een medespeler te passen. Zielony heeft problemen om de bal te vangen. Zielony passt de bal zonder na te denken. Małyszek heeft problemen om de bal te vangen. Małyszek schiet op doel. Huenchuleo bokst de bal weg.

14e minuut.
Boniek rent richting de bal. Külyutmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Külyutmaz heeft problemen om de bal te vangen. Külyutmaz geeft een hoge lob. Letsas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 0:1

18e minuut.
Żołopa geeft de bal voor. Degregori speelt de bal door. Letsas heeft problemen om de bal te vangen. Tulkis rent richting de bal. Tulkis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek passt de bal met de wreef. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony geeft een hoge lob. Małyszek maakt een snoekduik en kopt de bal. Huenchuleo bokst de bal weg.

22e minuut.
Szolomayer rent richting de bal. Carbajal rent richting de bal. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 0:2

28e minuut.
Kos met de inworp. Tulkis speelt de bal door. Külyutmaz rent richting de bal. Külyutmaz geeft een hoge lob. Letsas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Poidevin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 0:3

39e minuut.
Sarniak is nu in balbezit. Külyutmaz is nu in balbezit. Met opzet legt Sarniak zijn tegenspeler op de grond. Sarniak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Kos speelt de bal door. Letsas is nu in balbezit. Met opzet legt Carbajal zijn tegenspeler op de grond. Carbajal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 54%, fc zarzew 78 46%.
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 0:3

50e minuut.
Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Poidevin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 0:4

54e minuut.
Zielony passt de bal met de wreef. Talıbov rent richting de bal. Talıbov passt de bal in één keer door. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szolomayer kopt de bal weg. Külyutmaz rent richting de bal. Külyutmaz probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Szolomayer is nu in balbezit. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 0:5

64e minuut.
Tassiello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boldurescu de bal. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek haalt uit met een fantastische trap. Huenchuleo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zielony geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Małyszek krijgt zijn hoofd ertegen. Huenchuleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 1:5

68e minuut.
Małyszek passt de bal met de wreef. Zielony rent richting de bal. Zielony passt de bal met de wreef. Małyszek rent richting de bal. Małyszek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Talıbov rent richting de bal. Talıbov passt de bal met de wreef. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek schiet op doel. Huenchuleo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 2:5

71e minuut.
Broś onderschept slim de pass. Broś geeft de bal voor. Daar is Gümüşçü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszek rent richting de bal. Małyszek schiet op doel. Huenchuleo bokst de bal weg.

73e minuut.
Boldurescu met een sublieme pass. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis passt de bal in één keer door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Poidevin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 2:6

79e minuut.
Kos speelt de bal door. Klungelig pakt Boldurescu de bal. Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tassiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassiello passt de bal met de wreef. Daar is Manunza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszek rent richting de bal. Małyszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Filipczak met een sublieme pass. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu passt de bal met de wreef. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Poidevin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Letsas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Talıbov kopt de bal weg. Żołopa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carbajal de bal. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Külyutmaz heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Żołopa speelt de bal door. Külyutmaz probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Poidevin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 62%, fc zarzew 78 38%.
Enuoki Keczuoki - fc zarzew 78 2:7