Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:34
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Twierdza
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30000
VIRTUS PRO! FC Sao Paulo
DEF541 Tactiek nowa
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.9 gemiddelde waardering 61.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Guşiţă geeft een lange en hoge pass. Styrmirsson kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradu met een snelle inworp. Zubal geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Franzoni heeft problemen om de bal te vangen. Capelle onderschept slim de pass. Bułka speelt de bal door. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec draait met de bal, schiet en ... Łuczywek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chilwell rent richting de bal. Chilwell schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chilwell krijgt zijn hoofd ertegen. Profiş onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bułka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chilwell springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canalaz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - FC Sao Paulo 0:1

41e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu geeft een hoge lob. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec schiet op doel. Łuczywek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - FC Sao Paulo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 54%, FC Sao Paulo 46%.
VIRTUS PRO! - FC Sao Paulo 0:2

64e minuut.
Capelle met de inworp. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka passt de bal in één keer door. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bradu probeert naar een medespeler te passen. Chilwell heeft problemen om de bal te vangen. Colodin is nu in balbezit. Chilwell onderschept slim de pass. Chilwell draait met de bal, schiet en ... Łuczywek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colodin. Chowaniec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zubal met een snel genomen vrije trap. Chowaniec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS PRO! - FC Sao Paulo 0:3

89e minuut.
Bułka verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka geeft een lange en hoge pass. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec geeft een hoge lob. Daar is Chilwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS PRO! 51%, FC Sao Paulo 49%.
VIRTUS PRO! - FC Sao Paulo 0:3