Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:34
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: GO Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5114
GO Mika Łomża FC
0004 Tactiek version 4
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
5 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten incredible
good Passen formidable
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Sosa geeft een hoge lob. Alatlı rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Founzy ... Strafschop! Founzy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Alatlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Alatlı neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Urru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Mika Łomża FC 0:1

5e minuut.
Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguirre. Frassi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rock met een snel genomen vrije trap. Zhuan controleert de bal met de borst. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa geeft een hoge lob. Rock is nu in balbezit. Alatlı onderschept slim de pass. Alatlı schiet op doel. Urru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Mika Łomża FC 0:2

17e minuut.
Daar is Ovacionado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovacionado kopt de bal weg. Daar is Alatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alatlı passt de bal zonder na te denken. Rock bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aguirre passt de bal met de wreef. Górniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Górniak probeert naar een medespeler te passen. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Valdez passt de bal zonder na te denken. Urru speelt de bal door. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Liška bereikt de bal nog maar net als eerste. Liška haalt uit met een fantastische trap. Puchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Beňačko geeft een hoge lob. Fardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemecsek maakt een afschuwelijke overtreding. Nemecsek krijgt een gele kaart. Fardal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alatlı springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kujawski rent richting de bal. Górniak onderschept slim de pass. Górniak passt de bal met de wreef. Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı schiet op doel. Urru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Alatlı de bal. Alatlı passt de bal met de wreef. Ovacionado is nu in balbezit. Ovacionado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Mika Łomża FC 0:3

44e minuut.
Sosa geeft een lange en hoge pass. Ovacionado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovacionado met een sublieme pass. Alatlı heeft problemen om de bal te vangen. Alatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Mika Łomża FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 78%, Mika Łomża FC 22%.
GO - Mika Łomża FC 0:4

49e minuut.
Beňačko rent richting de bal. Alatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Alatlı geeft een hoge lob. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer passt de bal zonder na te denken. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Górniak geeft de bal voor. Alatlı springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fardal onderschept slim de pass. Fardal geeft de bal voor. Ovacionado is nu in balbezit. Ovacionado draait met de bal, schiet en ... Urru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Zhuan kopt de bal weg. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een hoge lob. Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Mika Łomża FC 0:5

62e minuut.
Górniak met een snelle inworp. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Alatlı rent richting de bal. Alatlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zhuan geeft de bal voor. Alatlı kopt de bal weg. Ovacionado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovacionado draait met de bal, schiet en ... Urru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rock probeert naar een medespeler te passen. Valdez is nu in balbezit. Valdez passt de bal in één keer door. Alatlı rent richting de bal. Alatlı schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Mika Łomża FC 0:6

71e minuut.
Beňačko heeft problemen om de bal te vangen. Nemecsek is nu in balbezit. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez probeert de bal met de borst te controleren. Valdez draait met de bal, schiet en ... Urru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urru speelt de bal door. Górniak kopt de bal weg. Ovacionado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovacionado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Mika Łomża FC 0:7

72e minuut.
Górniak passt de bal met de wreef. Aguirre rent richting de bal. Aguirre speelt de bal door. Ovacionado is nu in balbezit. Ovacionado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een hoge lob. Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı schiet op doel. Urru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Mika Łomża FC 0:8

77e minuut.
Nemecsek is nu in balbezit. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alatlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak onderschept slim de pass. Górniak passt de bal in één keer door. Ovacionado rent richting de bal. Ovacionado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ţicleanu rent richting de bal. Zhuan verovert de bal door een tackle van achteren. Zhuan met een sublieme pass. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 81%, Mika Łomża FC 19%.
GO - Mika Łomża FC 0:8