Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kobierzyn Górnik Wojkowice
Diament Tactiek 442moja
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 53
formidable Schieten very good
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Polkowski heeft problemen om de bal te vangen. Polkowski geeft een hoge lob. Dmochowski kopt de bal weg. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Trenk kopt de bal weg. Radacki is nu in balbezit. Radacki passt de bal zonder na te denken. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Morando speelt de bal door. Klungelig pakt Polkowski de bal. Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski schiet op doel. Paal! Duarte bokst de bal weg.

20e minuut.
Klungelig pakt Buelinckx de bal. Ţugurlan met een sublieme pass. Berg rent richting de bal. Sirotyuk onderschept slim de pass. Sirotyuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk speelt de bal door. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński haalt uit met een fantastische trap. Cuesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 0:1

25e minuut.
Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploaie geeft een hoge lob. Maze probeert de bal aan de voet te houden. Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk schiet op doel. Cuesta bokst de bal weg.

27e minuut.
Skorupa passt de bal met de wreef. Lorenzo is nu in balbezit. Radacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radacki krijgt een gele kaart. Lorenzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lorenzo wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 0:2

39e minuut.
Zmagaj is nu in balbezit. Thurman verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman met een sublieme pass. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thurman is nu in balbezit. Thurman geeft de bal voor. Dmochowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 39%, Górnik Wojkowice 61%.
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 0:2

50e minuut.
Buitenspel voor Dmochowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Reede komt het veld opgelopen. Kurşuncu komt het veld opgelopen. Geerinckx komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman passt de bal zonder na te denken. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski geeft een hoge lob. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Morando met een sublieme pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reede. Lorenzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morando neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ţugurlan kopt de bal weg. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx geeft een hoge lob. Kurşuncu krijgt zijn hoofd ertegen. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 1:2

82e minuut.
Trenk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thurman de bal. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu schiet op doel. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zmagaj heeft problemen om de bal te vangen. Dmochowski onderschept slim de pass. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 36%, Górnik Wojkowice 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx passt de bal zonder na te denken. Thurman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ... Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

98e minuut.
Radacki geeft de bal voor. Duarte met een sublieme pass. Geerinckx kopt de bal weg. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duarte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 28%, Górnik Wojkowice 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 2:2

110e minuut.
Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 40%, Górnik Wojkowice 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Lorenzo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 2:3
---
Dmochowski neemt de penalty, wat een uithaal! Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 3:3
---
Sirotyuk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cuesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Kurşuncu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Galiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 3:4
---
Radacki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 4:4
---
Constantin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cuesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - Górnik Wojkowice 4:5
---
Thurman legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Duarte bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
---
Morando legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Reede legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---