Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diadora FC Ruda Śląska MKS Pieczewo Olsztyn
Pretoria 5 Tactiek 4-5-1-def
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 66.4
good Schieten outstanding
adequate Passen formidable
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Preece probeert naar een medespeler te passen. Aşurbəyov rent richting de bal. Cahangirzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aşurbəyov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aşurbəyov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - MKS Pieczewo Olsztyn 0:1

8e minuut.
St. George is nu in balbezit. St. George passt de bal met de wreef. Aşurbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - MKS Pieczewo Olsztyn 0:2

16e minuut.
Coudet is nu in balbezit. Coudet met een sublieme pass. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov schiet op doel. Strauss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Klungelig pakt Coudet de bal. Coudet passt de bal zonder na te denken. Aşurbəyov rent richting de bal. Aşurbəyov schiet op doel. Strauss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cólzera controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet probeert naar een medespeler te passen. Aşurbəyov rent richting de bal. Aşurbəyov schiet op doel. Niţulescu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Coudet passt de bal zonder na te denken. St. George is nu in balbezit. St. George passt de bal zonder na te denken. Aşurbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşurbəyov schiet op doel. Strauss probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cólzera rent richting de bal. Preece verovert de bal door een tackle van achteren. Preece draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - MKS Pieczewo Olsztyn 0:3

24e minuut.
St. George is nu in balbezit. St. George passt de bal zonder na te denken. Coudet probeert naar een medespeler te passen. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Strauss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
St. George speelt de bal door. Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet passt de bal met de wreef. Aşurbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Coudet passt de bal in één keer door. St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George passt de bal zonder na te denken. Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə begaat een overtreding. St. George raakt geblesseerd tijdens het duel. St. George zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aşurbəyov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Coudet met een sublieme pass. St. George is nu in balbezit. St. George passt de bal in één keer door. Preece is nu in balbezit. Preece schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - MKS Pieczewo Olsztyn 0:4

39e minuut.
St. George passt de bal in één keer door. Coudet heeft problemen om de bal te vangen. Coudet probeert naar een medespeler te passen. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Stahnke met een sublieme pass. St. George met een sublieme pass. Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet geeft een lange en hoge pass. Aşurbəyov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - MKS Pieczewo Olsztyn 0:5

44e minuut.
Stahnke probeert naar een medespeler te passen. Preece rent richting de bal. Preece speelt de bal door. Aşurbəyov rent richting de bal. Aşurbəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 79%, MKS Pieczewo Olsztyn 21%.
Diadora FC Ruda Śląska - MKS Pieczewo Olsztyn 0:5

50e minuut.
Rente bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet onderschept slim de pass. Coudet probeert naar een medespeler te passen. Aşurbəyov rent richting de bal. Aşurbəyov schiet op doel. Strauss bokst de bal weg.

52e minuut.
Cahangirzadə met een sublieme pass. Loreto is nu in balbezit. Loreto met een sublieme pass. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
St. George met een sublieme pass. Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet probeert naar een medespeler te passen. Aşurbəyov rent richting de bal. Aşurbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
St. George rent richting de bal. St. George geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pázmándi de bal. Aşurbəyov rent richting de bal. Aşurbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Preece passt de bal in één keer door. Coudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudet passt de bal in één keer door. Aşurbəyov rent richting de bal. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Deneuker met een sublieme pass. St. George kopt de bal weg. Talkowski speelt de bal door. Daar is Coudet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coudet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aşurbəyov geeft een hoge lob. Coudet rent richting de bal. Coudet met een sublieme pass. St. George rent richting de bal. St. George schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Aşurbəyov kopt de bal weg. Preece speelt de bal door. Klungelig pakt Niţulescu de bal. Aşurbəyov onderschept slim de pass. Aşurbəyov schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preece bereikt de bal nog maar net als eerste. Preece geeft een lange en hoge pass. Rente heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Myszka is nu in balbezit. Myszka geeft een lange en hoge pass. Daar is Talkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap. Strauss bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 69%, MKS Pieczewo Olsztyn 31%.
Diadora FC Ruda Śląska - MKS Pieczewo Olsztyn 0:5