Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AroTeam Mlks Sparta KW
2ATT Tactiek copa
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten excellent
very good Passen solid
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Laserre met een snelle inworp. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo passt de bal zonder na te denken. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Laserre rent richting de bal. Bolovan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laserre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laserre wilt de vrije trap nemen. Relicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Mlks Sparta KW 0:1

8e minuut.
Nizielski is nu in balbezit. Nizielski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Korynt de bal. Rosendo rent richting de bal. Rosendo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Laserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Laserre probeert naar een medespeler te passen. Rosendo rent richting de bal. Rosendo schiet op doel. Relicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Mlks Sparta KW 0:2

19e minuut.
Strzałka speelt de bal door. Ramabaja heeft problemen om de bal te vangen. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Jagodics met een sublieme pass. Klungelig pakt Laserre de bal. Laserre probeert naar een medespeler te passen. Rosendo rent richting de bal. Rosendo schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Strzałka met een sublieme pass. Laserre is nu in balbezit. Korynt rent richting de bal. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Lidakis geeft een hoge lob. Ramabaja kopt de bal weg. Koman rent richting de bal. Santander onderschept slim de pass. Santander haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja passt de bal zonder na te denken. Jagodics is nu in balbezit. Santander is nu in balbezit. Santander schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AroTeam 70%, Mlks Sparta KW 30%.
AroTeam - Mlks Sparta KW 0:2

46e minuut.
Casabona komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Spinu rent richting de bal. Spinu passt de bal zonder na te denken. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak haalt uit met een fantastische trap. Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Mlks Sparta KW 1:2

50e minuut.
Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander geeft een hoge lob. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Mlks Sparta KW 1:3

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Relicki trapt de bal weg. Bolovan kopt de bal weg. Laserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Laserre geeft een lange en hoge pass. Relicki bokst de bal weg.

54e minuut.
Spinu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramabaja met de inworp. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Laserre onderschept slim de pass. Laserre geeft een lange en hoge pass. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo draait met de bal, schiet en ... Relicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Mlks Sparta KW 1:4

65e minuut.
Arrowsmith komt het veld opgelopen. Draganić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Koman kopt de bal weg. Al Awar is nu in balbezit. Al Awar speelt de bal door. Santander is nu in balbezit. Santander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lemus neemt vlug de vrije trap. Arrowsmith kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lidakis de bal onder controle te krijgen. Santander is nu in balbezit. Santander schiet op doel. Relicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Stefańczyk passt de bal zonder na te denken. Draganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganić geeft een lange en hoge pass. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karpów heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Korynt rent richting de bal. Draganić verovert de bal door een tackle van achteren. Draganić geeft de bal voor. Santander rent richting de bal. Santander haalt uit met een fantastische trap. Relicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics passt de bal in één keer door. Arrowsmith is nu in balbezit. Arrowsmith passt de bal in één keer door. Santander is nu in balbezit. Relicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AroTeam 79%, Mlks Sparta KW 21%.
AroTeam - Mlks Sparta KW 1:4