Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasana FC Stal Brzeg
451k Tactiek łan
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 53
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viitanen. Mirwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbadilla Cervilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Corrao kopt de bal weg. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly draait met de bal, schiet en ... Silberbauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Abbas kopt de bal weg. Corrao rent richting de bal. Corrao passt de bal in één keer door. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Corrao is nu in balbezit. Corrao geeft de bal voor. Mirwa rent richting de bal. Mirwa draait met de bal, schiet en ... Silberbauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - FC Stal Brzeg 1:0

18e minuut.
Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck speelt de bal door. Corrao is nu in balbezit. Corrao geeft een lange en hoge pass. Mirwa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Staszewski kopt de bal weg. Inworp. Corrao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Corrao met een sublieme pass. Desailly is nu in balbezit. Mbareck met een sublieme pass. Daar is Mirwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jedynasiak geeft een hoge lob. Polak is nu in balbezit. Bujok onderschept slim de pass. Bujok haalt uit met een fantastische trap. Robben probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Corrao onderschept slim de pass. Corrao probeert naar een medespeler te passen. Mbareck speelt de bal door. Mirwa controleert de bal met de borst. Mirwa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Marcinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinowski passt de bal met de wreef. Staszewski rent richting de bal. Desailly onderschept slim de pass. Desailly haalt uit met een fantastische trap. Silberbauer bokst de bal weg.

38e minuut.
Barbadilla Cervilla passt de bal met de wreef. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak geeft de bal voor. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly haalt uit met een fantastische trap. Silberbauer bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 46%, FC Stal Brzeg 54%.
Sasana - FC Stal Brzeg 1:0

47e minuut.
Corrao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Engels komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Jedynasiak met een sublieme pass. Radacz rent richting de bal. Met opzet legt Václav zijn tegenspeler op de grond. Václav krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Václav rent richting de bal. Jedynasiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Václav raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mirwa neemt zijn aanloop. Silberbauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - FC Stal Brzeg 2:0

59e minuut.
Staszewski rent richting de bal. Staszewski geeft de bal voor. Bujok rent richting de bal. Bujok geeft de bal voor. Nietupski krijgt zijn hoofd ertegen. Robben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok draait met de bal, schiet en ... Robben bokst de bal weg. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - FC Stal Brzeg 2:1

66e minuut.
Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa schiet op doel. Staszewski heeft problemen om de bal te vangen. Desailly is nu in balbezit. Desailly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bujok heeft problemen om de bal te vangen. Turecki geeft een hoge lob. Desailly rent richting de bal. Desailly schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak speelt de bal door. Barbadilla Cervilla speelt de bal door. Václav bereikt de bal nog maar net als eerste. Václav schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Engels onderschept slim de pass. Engels geeft een hoge lob. Mirwa rent richting de bal. Mirwa schiet op doel. Silberbauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - FC Stal Brzeg 3:1

82e minuut.
Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Engels geeft de bal voor. Marcinowski kopt de bal weg. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Desailly met een sublieme pass. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck passt de bal met de wreef. Václav rent richting de bal. Václav schiet op doel. Silberbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Barbadilla Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Václav bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcinowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 36%, FC Stal Brzeg 64%.
Sasana - FC Stal Brzeg 3:1