Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:34
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Pole minowe
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Ultrass Wapiencia Spartan Gniezno
Ciekawa 5 Tactiek Testy
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen formidable


8e minuut.
Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman geeft een lange en hoge pass. Leemans maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultrass Wapiencia - Spartan Gniezno 0:1

14e minuut.
Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehtsalu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przerada raakt geblesseerd tijdens het duel. Sulaiman met een snel genomen vrije trap. Tuấn Khải maakt een snoekduik en kopt de bal. Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultrass Wapiencia - Spartan Gniezno 0:2

18e minuut.
Fidon probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrowolski de bal. Leemans is nu in balbezit. Leemans schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bihun bokst de bal weg.

25e minuut.
Wenowaty geeft een hoge lob. Marjine is nu in balbezit. Sulaiman begaat een overtreding. Sulaiman krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bihun met een sublieme pass. Przerada is nu in balbezit. Przerada passt de bal met de wreef. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans draait met de bal, schiet en ... Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultrass Wapiencia 68%, Spartan Gniezno 32%.
Ultrass Wapiencia - Spartan Gniezno 0:2

47e minuut.
Vrána kopt de bal weg. Dovala rent richting de bal. Dovala geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải haalt uit met een fantastische trap. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Dobrowolski kopt de bal weg. Daar is Oraşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełkowski rent richting de bal. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ultrass Wapiencia - Spartan Gniezno 0:3

60e minuut.
Vrána verovert de bal door een tackle van achteren. Vrána met een sublieme pass. Przerada speelt de bal door. Klungelig pakt Fabbiani de bal. Fabbiani haalt uit met een fantastische trap. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Vrána onderschept slim de pass. Ghazarosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek onderschept slim de pass. Pietrek haalt uit met een fantastische trap. Fidon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultrass Wapiencia - Spartan Gniezno 1:3

70e minuut.
Przerada met een sublieme pass. Leemans rent richting de bal. Leemans passt de bal in één keer door. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ... Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Dovala geeft de bal voor. Przerada kopt de bal weg. Pietrek rent richting de bal. Lawson is nu in balbezit. Lawson schiet op doel. Fidon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultrass Wapiencia 57%, Spartan Gniezno 43%.
Ultrass Wapiencia - Spartan Gniezno 1:3