Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knurowska Torcida Wromet Wróblewo
sparing Tactiek league3
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten formidable
good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Jarzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzyna passt de bal zonder na te denken. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević onderschept slim de pass. Spanačević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Babiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio rent richting de bal. Asencio passt de bal in één keer door. Babiński is nu in balbezit. Babiński draait met de bal, schiet en ... Rosland bokst de bal weg. Maleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Wromet Wróblewo 0:1

12e minuut.
Gašparík rent richting de bal. Macdonald onderschept slim de pass. Macdonald geeft een lange en hoge pass. Babiński rent richting de bal. Babiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Babiński passt de bal zonder na te denken. Maleček rent richting de bal. Asencio rent richting de bal. Asencio haalt uit met een fantastische trap. Rosland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Wromet Wróblewo 0:2

28e minuut.
Babiński is nu in balbezit. Babiński met een sublieme pass. Asencio rent richting de bal. Asencio schiet op doel. Rosland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

35e minuut.
Asencio rent richting de bal. Babiński rent richting de bal. Maleček is nu in balbezit. Asencio rent richting de bal. Asencio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiński schiet op doel. Rosland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka passt de bal zonder na te denken. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga geeft een lange en hoge pass. Spanačević springt en kopt de bal. Salata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Weise is nu in balbezit. Dandu maakt een afschuwelijke overtreding. Weise is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soczewka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gašparík geeft een hoge lob. Salata bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knurowska Torcida 50%, Wromet Wróblewo 50%.
Knurowska Torcida - Wromet Wróblewo 0:2

49e minuut.
Macdonald is nu in balbezit. Macdonald passt de bal met de wreef. Niziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Asencio schiet op doel. Rosland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babiński rent richting de bal. Babiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Wromet Wróblewo 0:3

49e minuut.
Hoài Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Việt passt de bal zonder na te denken. Daar is Gašparík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gašparík probeert naar een medespeler te passen. Hoài Việt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gołyga rent richting de bal. Gołyga geeft de bal voor. Dandu kopt de bal weg. Hoài Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Việt schiet op doel. Salata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rubin met de inworp. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald geeft een hoge lob. Maleček rent richting de bal. Maleček schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Wromet Wróblewo 0:4

57e minuut.
Macdonald rent richting de bal. Macdonald geeft de bal voor. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio draait met de bal, schiet en ... Rosland probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gołyga geeft een hoge lob. Salata met een sublieme pass. Macdonald kopt de bal weg. Babiński is nu in balbezit. Babiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gołyga rent richting de bal. Gołyga geeft een lange en hoge pass. Daar is Weise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanačević rent richting de bal. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Salata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Asencio passt de bal met de wreef. Babiński is nu in balbezit. Babiński draait met de bal, schiet en ... Rosland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Wromet Wróblewo 0:5

89e minuut.
Gaultier verovert de bal door een tackle van achteren. Gaultier speelt de bal door. Babiński rent richting de bal. Babiński schiet op doel. Rosland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Knurowska Torcida - Wromet Wróblewo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knurowska Torcida 49%, Wromet Wróblewo 51%.
Knurowska Torcida - Wromet Wróblewo 0:6