Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandecja United Black Swans
kks NS Tactiek axello
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
31 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 52.6
formidable Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bem Nascido rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cameán. Cameán krijgt een gele kaart. Bem Nascido is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bem Nascido neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Qarayev passt de bal in één keer door. Pápay is nu in balbezit. Pápay passt de bal in één keer door. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szulakowski met een sublieme pass. Bem Nascido heeft problemen om de bal te vangen. Cameán maakt een afschuwelijke overtreding. Cameán krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bem Nascido is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bem Nascido wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kubica onderschept slim de pass. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal met een sublieme pass. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Denneboom met een snelle inworp. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak geeft een hoge lob. Bem Nascido is nu in balbezit. Bem Nascido haalt uit met een fantastische trap. Abaeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szulakowski heeft problemen om de bal te vangen. Szulakowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Szulakowski is nu in balbezit. Rekdal probeert naar een medespeler te passen. Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk geeft een lange en hoge pass. Szulakowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szulakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Denneboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom passt de bal in één keer door. Bem Nascido is nu in balbezit. Bem Nascido schiet op doel. Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kubica is nu in balbezit. Mago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubica raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubica met een snel genomen vrije trap. Ciripoi rent richting de bal. Szulakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szulakowski draait met de bal, schiet en ... Abaeto bokst de bal weg. Bem Nascido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Black Swans 1:0

33e minuut.
Pápay speelt de bal door. Haisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisza passt de bal zonder na te denken. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rekdal geeft een lange en hoge pass. Bem Nascido is nu in balbezit. Bem Nascido passt de bal in één keer door. Rekdal is nu in balbezit. Rekdal draait met de bal, schiet en ... Abaeto bokst de bal weg.

36e minuut.
Urbanowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jarczyk met een snelle inworp. Bem Nascido is nu in balbezit. Bem Nascido draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Łydziński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pápay de bal onder controle te krijgen. Rekdal speelt de bal door. Bem Nascido rent richting de bal. Bem Nascido draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Black Swans 2:0

41e minuut.
Rekdal rent richting de bal. Rekdal passt de bal in één keer door. Bem Nascido is nu in balbezit. Bem Nascido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Black Swans 3:0

43e minuut.
Rekdal is nu in balbezit. Rekdal passt de bal zonder na te denken. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk geeft een hoge lob. Szulakowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja United 39%, Black Swans 61%.
Sandecja United - Black Swans 3:0

48e minuut.
Piechocki passt de bal zonder na te denken. Szulakowski rent richting de bal. Denneboom speelt de bal door. Bem Nascido is nu in balbezit. Bem Nascido schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Mago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jahelka met een sublieme pass. Haisza speelt de bal door. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez schiet op doel. Corvalán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak passt de bal in één keer door. Szulakowski is nu in balbezit. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Krzyżykowski komt het veld opgelopen. Krzyżykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jarczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bem Nascido rent richting de bal. Bem Nascido draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Denneboom geeft de bal voor. Rekdal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Abaeto met een harde bal richting middenveld. Stachowiak kopt de bal weg. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Black Swans 4:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Golanko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Stachowiak kopt de bal weg. Krzyżykowski rent richting de bal. Daar is Rekdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekdal draait met de bal, schiet en ... Abaeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Black Swans 5:0

69e minuut.
Capó bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdul Hamid passt de bal in één keer door. Antúnez heeft problemen om de bal te vangen. Antúnez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski begaat een overtreding. Urbanowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kordecki komt het veld opgelopen. Poloczek komt het veld opgelopen. Ankov komt het veld opgelopen. Ciripoi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. Corvalán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... Corvalán bokst de bal weg.

72e minuut.
Rekdal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Golanko de bal. Golanko passt de bal in één keer door. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Krzyżykowski de bal. Krzyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Kordecki passt de bal met de wreef. Daar is Golanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golanko passt de bal in één keer door. Kordecki rent richting de bal. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rekdal de bal. Rekdal schiet op doel. Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kordecki rent richting de bal. Kordecki met een sublieme pass. Krzyżykowski rent richting de bal. Krzyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Black Swans 6:0

80e minuut.
Antúnez kopt de bal weg. Pápay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápay geeft een hoge lob. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... Corvalán bokst de bal weg. bin Abdul Hamid rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Black Swans 6:1

87e minuut.
Inworp. Denneboom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzyżykowski speelt de bal door. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal schiet op doel. Abaeto bokst de bal weg.

88e minuut.
Capó kopt de bal weg. Inworp. Pápay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. Abaeto bokst de bal weg. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja United 35%, Black Swans 65%.
Sandecja United - Black Swans 6:1