Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szybkablyskawica.pl Lasowiak Studzieniec
kkk Tactiek zibi
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 64.1
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Milligan geeft de bal voor. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik met een sublieme pass. Doubiotis rent richting de bal. Doubiotis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał passt de bal zonder na te denken. Sewera met een sublieme pass. Grasu rent richting de bal. Grasu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Imrik kopt de bal weg. Klungelig pakt Doubiotis de bal. Dobski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobski krijgt een gele kaart. Doubiotis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Doubiotis kan niet meer verder spelen. Milică komt het veld opgelopen. Haoliang legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Deidda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Cochrane is nu in balbezit. Cochrane met een sublieme pass. Xuhui is nu in balbezit. Bavestrello onderschept slim de pass. Bavestrello schiet op doel. Murunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pescariu met een sublieme pass. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane passt de bal met de wreef. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Haoliang passt de bal zonder na te denken. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik passt de bal zonder na te denken. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wagemakers probeert naar een medespeler te passen. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa passt de bal met de wreef. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello draait met de bal, schiet en ... Murunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 53%, Lasowiak Studzieniec 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 0:0

52e minuut.
Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Sapio rent richting de bal. Luspekaev rent richting de bal. Sapio verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Milligan onderschept slim de pass. Cochrane rent richting de bal. Cochrane passt de bal met de wreef. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello haalt uit met een fantastische trap. Murunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sapio rent richting de bal. Milligan onderschept slim de pass. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sewera probeert naar een medespeler te passen. Haoliang is nu in balbezit. Haoliang met een sublieme pass. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cochrane kopt de bal weg. Luspekaev is nu in balbezit. Sapio verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio schiet op doel. Murunga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 0:1

70e minuut.
Sapio passt de bal in één keer door. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello passt de bal in één keer door. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu speelt de bal door. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Sewera is nu in balbezit. Sewera geeft een hoge lob. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel. Deidda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 1:1

84e minuut.
Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 60%, Lasowiak Studzieniec 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Wagemakers geeft een hoge lob. Vertonghen is nu in balbezit. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... Murunga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 52%, Lasowiak Studzieniec 48%.
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 1:2

109e minuut.
Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Sekuľa is nu in balbezit. Milligan verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Murunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

112e minuut.
Luspekaev passt de bal in één keer door. Grasu rent richting de bal. Sewera rent richting de bal. Sewera geeft de bal voor. Milică springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

116e minuut.
Milică probeert naar een medespeler te passen. Imrik is nu in balbezit. Cochrane begaat een overtreding. Cochrane krijgt een gele kaart.

120e minuut.
Karasavvidis onderschept slim de pass. Imrik rent richting de bal. Imrik geeft een lange en hoge pass. Grasu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 26%, Lasowiak Studzieniec 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Sapio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
---
Grasu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Sekuľa neemt de penalty, wat een uithaal! Murunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Milică neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 3:2
---
Bavestrello neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Murunga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 3:3
---
Imrik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 4:3
---
Wagemakers neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 4:4
---
Luspekaev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
---
Pescariu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Murunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Lasowiak Studzieniec 4:5
---
Haoliang kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Deidda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---