Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:34
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 22063
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie POLONIA GRYFINO
new Tactiek laga
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 58.6
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Ćwiąkała is nu in balbezit. Sirias is nu in balbezit. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 0:1

8e minuut.
Sirias rent richting de bal. Valečák rent richting de bal. Sirias verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sirias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Feitosa onderschept slim de pass. Feitosa speelt de bal door. Klungelig pakt Ćwiąkała de bal. Ćwiąkała geeft een lange en hoge pass. Sirias maakt een snoekduik en kopt de bal. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bronho geeft de bal voor. Sirias kopt de bal weg. Daar is Valečák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała met een sublieme pass. Sirias heeft problemen om de bal te vangen. Sirias draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valečák de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadleček onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 0:2

25e minuut.
Bonicelli met een sublieme pass. Ćwiąkała is nu in balbezit. Kadleček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kadleček krijgt een gele kaart. Ćwiąkała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sirias legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias schiet op doel. Di Matteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Wojtoń onderschept slim de pass. Wojtoń geeft een lange en hoge pass. Bronho probeert naar een medespeler te passen. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 0:3

33e minuut.
Sirias rent richting de bal. Wojtoń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sirias raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sirias neemt zijn aanloop. Di Matteo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 0:4

36e minuut.
Bonicelli geeft een hoge lob. Ćwiąkała springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kadleček de bal onder controle te krijgen. Sirias rent richting de bal. Sirias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vaillant passt de bal met de wreef. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa met een sublieme pass. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białas speelt de bal door. Bronho speelt de bal door. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias rent richting de bal. De bal raakt de paal. Di Matteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pazzini kopt de bal weg. Białas probeert de bal met de borst te controleren. Vilbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilbergsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 1:4

45e minuut.
Vaillant geeft een hoge lob. Bonicelli is nu in balbezit. Bonicelli passt de bal zonder na te denken. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sirias rent richting de bal. Sirias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 65%, POLONIA GRYFINO 35%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 1:5

48e minuut.
Inworp. Ferdinand komt het veld opgelopen. Pulkrt komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ferdinand met een snelle inworp. Bonicelli rent richting de bal. Bonicelli geeft de bal voor. Ćwiąkała maakt een snoekduik en kopt de bal. Di Matteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 1:6

57e minuut.
Białas verovert de bal door een tackle van achteren. Białas passt de bal zonder na te denken. Daar is Ćwiąkała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirias rent richting de bal. Sirias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Matteo speelt de bal door. Bonicelli kopt de bal weg. Daar is Sałata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sirias is nu in balbezit. Wojtoń begaat een overtreding. Sirias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sirias wilt de vrije trap nemen. Di Matteo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 1:7

63e minuut.
Sałata rent richting de bal. Sałata probeert naar een medespeler te passen. Humić bereikt de bal nog maar net als eerste. Humić geeft de bal voor. Vilbergsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Ociepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Doeltrap. Ociepa trapt de bal weg. Bonicelli kopt de bal weg. Sirias is nu in balbezit. Sirias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vidojković onderschept slim de pass. Vidojković geeft een lange en hoge pass. Ferdinand speelt de bal door. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inworp. Szałachowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 43%, POLONIA GRYFINO 57%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - POLONIA GRYFINO 1:7