Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drink team06 Harnaś Tymbark
młoda Tactiek hahaaa
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 39.5
outstanding Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen solid


13e minuut.
Środa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dźwigała geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cieśliński de bal onder controle te krijgen. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk schiet op doel. Kazımzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Harnaś Tymbark 1:0

17e minuut.
Sivilla kopt de bal weg. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk passt de bal in één keer door. Daar is Sivilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Davidson speelt de bal door. Kołacki geeft de bal voor. Tłusty kan de bal niet met de borst controleren. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Środa rent richting de bal. Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk schiet op doel. Kazımzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cieśliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Harnaś Tymbark 2:0

34e minuut.
Dźwigała verovert de bal door een tackle van achteren. Dźwigała geeft de bal voor. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk schiet op doel. Kazımzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Harnaś Tymbark 3:0

38e minuut.
Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Środa de bal. Sivilla rent richting de bal. Sivilla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Sivilla de bal onder controle te krijgen. Słowiński is nu in balbezit. Mirică onderschept slim de pass. Mirică geeft de bal voor. Sivilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 41%, Harnaś Tymbark 59%.
drink team06 - Harnaś Tymbark 3:0

57e minuut.
Davidson met een sublieme pass. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grzanka de bal onder controle te krijgen. Sivilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazımzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson passt de bal zonder na te denken. Mirică met een sublieme pass. Sivilla is nu in balbezit. Sivilla haalt uit met een fantastische trap. Kazımzadə bokst de bal weg.

71e minuut.
Adatte is nu in balbezit. Adatte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grzanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivilla rent richting de bal. Sivilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Harnaś Tymbark 4:0

72e minuut.
Onofrei heeft problemen om de bal te vangen. Onofrei geeft een lange en hoge pass. Tomczyk rent richting de bal. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kołacki geeft een hoge lob. Tomczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lazar krijgt een gele kaart. Tomczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołacki wilt de vrije trap nemen. Kazımzadə bokst de bal weg. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Harnaś Tymbark 5:0

81e minuut.
Środa speelt de bal door. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przyrowski krijgt een gele kaart. Mirică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sivilla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Cieśliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczyk rent richting de bal. Daar is Tomczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap. Kazımzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Harnaś Tymbark 6:0

88e minuut.
Kołacki heeft problemen om de bal te vangen. Kołacki met een sublieme pass. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla onderschept slim de pass. Sivilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Davidson geeft de bal voor. Sivilla kopt de bal weg. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 17%, Harnaś Tymbark 83%.
drink team06 - Harnaś Tymbark 6:0