Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Victoria Cisek Trójkolorowi 1919
best Tactiek Go Go Go x2
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.6 gemiddelde waardering 63.9
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
good Verdedigen formidable


6e minuut.
Jémez passt de bal zonder na te denken. Kazura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holčák. Holčák krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kazura rent richting de bal. Holčák onderschept slim de pass. Holčák passt de bal zonder na te denken. Uras rent richting de bal. Uras geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ateşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras geeft een hoge lob. Alvoeiro is nu in balbezit. Alvoeiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mândreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Ateşoğlu met een snelle inworp. Holčák met een sublieme pass. Uras geeft een lange en hoge pass. Alvoeiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Mândreanu bokst de bal weg.

33e minuut.
Procopio onderschept slim de pass. Procopio met een sublieme pass. Uras is nu in balbezit. Uras geeft een lange en hoge pass. Alvoeiro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Toutountzis kopt de bal weg. Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik maakt een afschuwelijke overtreding. Copik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Alvoeiro is nu in balbezit. Papantoniou onderschept slim de pass. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Trójkolorowi 1919 0:1

37e minuut.
Alvoeiro rent richting de bal. Varnalis verovert de bal door een tackle van achteren. Varnalis geeft een hoge lob. Toutountzis rent richting de bal. Toutountzis geeft een hoge lob. Mândreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazura. Ateşoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Holčák met een snel genomen vrije trap. Daar is Cunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvoeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvoeiro schiet op doel. Mândreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Victoria Cisek - Trójkolorowi 1919 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Victoria Cisek 66%, Trójkolorowi 1919 34%.
LKS Victoria Cisek - Trójkolorowi 1919 0:2

50e minuut.
Holčák probeert naar een medespeler te passen. Uras rent richting de bal. Uras geeft een hoge lob. Alvoeiro rent richting de bal. Alvoeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Štimac onderschept slim de pass. Štimac probeert naar een medespeler te passen. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras geeft de bal voor. Alvoeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Mândreanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Holčák geeft een lange en hoge pass. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ratyński krijgt een gele kaart. Juszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alvoeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Mândreanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alvoeiro stond buitenspel. Prestinaio komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Leduchowski komt het veld opgelopen. Van den Broeck komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Juszkiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Alvoeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onofraş. Onofraş krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Papantoniou onderschept slim de pass. Papantoniou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uras met de inworp. Holčák geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Holčák speelt de bal door. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras geeft een hoge lob. Alvoeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Juszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Holčák passt de bal met de wreef. Uras rent richting de bal. Uras passt de bal met de wreef. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Inworp. Ateşoğlu met de inworp. Holčák met een sublieme pass. Daar is Ateşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateşoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Victoria Cisek 67%, Trójkolorowi 1919 33%.
LKS Victoria Cisek - Trójkolorowi 1919 0:2