Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VN Niebocko The Evil`s
My Tactiek 5-3-2 ITA 2
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 7
55.5 gemiddelde waardering 55
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Demiańczuk met een sublieme pass. Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Zab met een sublieme pass. Daar is Murawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - The Evil`s 0:1

17e minuut.
Link met een sublieme pass. Gia Kiên is nu in balbezit. Gen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gia Kiên raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Nagelmüller rent richting de bal. Śniadecki maakt een afschuwelijke overtreding. Nagelmüller raakt geblesseerd tijdens het duel. Corrias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kraberidis kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kraberidis is nu in balbezit. Wardencki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kraberidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Corrias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Murawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmiecik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Przewoźniak neemt vlug de vrije trap. Nagelmüller kopt de bal weg. Corrias met een sublieme pass. Kraberidis rent richting de bal. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... Kmiecik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Reinoso geeft een hoge lob. Kraberidis heeft problemen om de bal te vangen. Wardencki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis onderschept slim de pass. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... Kmiecik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - The Evil`s 0:2

38e minuut.
Inworp. Corrias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagelmüller geeft een lange en hoge pass. Kraberidis is nu in balbezit. Kraberidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - The Evil`s 0:3

42e minuut.
Zab passt de bal met de wreef. Kraberidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tetwin. Tetwin krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nagelmüller rent richting de bal. Nagelmüller geeft de bal voor. Murawa is nu in balbezit. Murawa draait met de bal, schiet en ... Kmiecik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - The Evil`s 0:4

45e minuut.
Kyjovský komt het veld opgelopen. Chiriţă komt het veld opgelopen. Ruivo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 53%, The Evil`s 47%.
VN Niebocko - The Evil`s 0:4

52e minuut.
Corrias heeft problemen om de bal te vangen. Corrias passt de bal in één keer door. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo draait met de bal, schiet en ... Kmiecik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kmiecik niet meer kan verder spelen. Bajor komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kyjovský rent richting de bal. Rozkoszny onderschept slim de pass. Rozkoszny geeft een hoge lob. Link rent richting de bal. Link draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Butz passt de bal met de wreef. Demiańczuk met een sublieme pass. Gia Kiên met een sublieme pass. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link draait met de bal, schiet en ... Przewoźniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruivo de bal onder controle te krijgen. Corrias geeft de bal voor. Daar is Ruivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraberidis is nu in balbezit. Kraberidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Akkaya verovert de bal door een tackle van achteren. Corrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrias met een sublieme pass. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gia Kiên passt de bal zonder na te denken. Rozkoszny probeert naar een medespeler te passen. Link is nu in balbezit. Link schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - The Evil`s 1:4

88e minuut.
Butz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Demiańczuk de bal. Demiańczuk met een sublieme pass. Rigante heeft problemen om de bal te vangen. Rigante haalt uit met een fantastische trap. Przewoźniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 43%, The Evil`s 57%.
VN Niebocko - The Evil`s 1:4