Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:34
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Bepis Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 49446
LKS Zapora aspro-nero
Normal Tactiek pierwsza
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Sizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa onderschept slim de pass. Fita is nu in balbezit. Fita schiet op doel. Mensah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - aspro-nero 1:0

6e minuut.
Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Twardawa heeft problemen om de bal te vangen. Twardawa passt de bal met de wreef. Mosiński rent richting de bal. Mosiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
MacKendrick is nu in balbezit. MacKendrick probeert naar een medespeler te passen. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nikhil heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch passt de bal met de wreef. Shirasawa is nu in balbezit. Shirasawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Nikhil is nu in balbezit. Nikhil geeft de bal voor. Castañeda geeft de bal voor. Shirasawa rent richting de bal. Shirasawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aymerich met een sublieme pass. Klungelig pakt Nikhil de bal. Nikhil met een sublieme pass. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Zapora - aspro-nero 1:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuśnierewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikhil is nu in balbezit. Nikhil geeft een lange en hoge pass. Küçükbiçmen maakt een snoekduik en kopt de bal. Rudiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 47%, aspro-nero 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Zapora - aspro-nero 1:1

48e minuut.
Twardawa met een snelle inworp. Cummins rent richting de bal. Küçükbiçmen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Küçükbiçmen krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kuśnierewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Nikhil de bal. Fita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fita krijgt een gele kaart. Nikhil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Białostocki komt het veld opgelopen. Twardawa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Küçükbiçmen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - aspro-nero 1:2

54e minuut.
Rudiak speelt de bal door. Shirasawa kopt de bal weg. Fita is nu in balbezit. Fita heeft problemen om de bal te vangen. Fita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mensah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Aymerich rent richting de bal. Aymerich passt de bal met de wreef. Kuśnierewicz met een sublieme pass. Nikhil geeft een hoge lob. Küçükbiçmen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Aymerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich passt de bal zonder na te denken. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen schiet op doel. Rudiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - aspro-nero 1:3

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filippas komt het veld opgelopen. Zwolski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Aymerich onderschept slim de pass. Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - aspro-nero 1:4

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kieszek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz passt de bal met de wreef. Nikhil geeft de bal voor. Küçükbiçmen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - aspro-nero 1:5

79e minuut.
Nikhil passt de bal zonder na te denken. Mosiński is nu in balbezit. Aymerich speelt de bal door. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. van Breukelen met een snelle inworp. Aymerich speelt de bal door. Küçükbiçmen rent richting de bal. Küçükbiçmen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mensah trapt de bal weg van het doel. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski probeert de bal aan de voet te houden. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 48%, aspro-nero 52%.
LKS Zapora - aspro-nero 1:5