Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pterodaktyl Dziś Was Zjemy
AA Tactiek śmieszna
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 17
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 58.1
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kolodin rent richting de bal. Vanden Borre onderschept slim de pass. Vanden Borre met een sublieme pass. Proença is nu in balbezit. Proença schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vanden Borre met een sublieme pass. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodin begaat een overtreding. Kolodin krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bogusz speelt de bal door. Dozza rent richting de bal. Dozza passt de bal zonder na te denken. Simatović rent richting de bal. Simatović haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vanden Borre geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roscio de bal. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti haalt uit met een fantastische trap. Dowbór werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Phú is nu in balbezit. Basara onderschept slim de pass. Basara passt de bal zonder na te denken. Zambotti rent richting de bal. Zambotti draait met de bal, schiet en ... Dowbór bokst de bal weg. Proença rent richting de bal. Proença schiet op doel. Dowbór probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Proença is nu in balbezit. Kolodin maakt een afschuwelijke overtreding. Proença is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanden Borre met een snel genomen vrije trap. Zambotti controleert de bal met de borst. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara is nu in balbezit. Basara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Phú verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 61%, Dziś Was Zjemy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pterodaktyl - Dziś Was Zjemy 0:0

49e minuut.
Dagga heeft problemen om de bal te vangen. Dagga met een sublieme pass. Dozza rent richting de bal. Dozza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dobrzański met de inworp. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodin begaat een overtreding. Kolodin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Maiyani probeert de bal met de borst te controleren. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zambotti de bal. Zambotti draait met de bal, schiet en ... Dowbór kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza passt de bal met de wreef. Simatović rent richting de bal. Simatović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - Dziś Was Zjemy 1:0

61e minuut.
Simatović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jolondcovschi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zambotti verovert de bal door een tackle van achteren. Proença rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roscio. Proença is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanden Borre wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zambotti is nu in balbezit. Zambotti schiet op doel. Dowbór werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pterodaktyl - Dziś Was Zjemy 1:1

67e minuut.
Kręcina rent richting de bal. Kręcina geeft een lange en hoge pass. Jolondcovschi kopt de bal weg. Dozza rent richting de bal. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kręcina geeft een lange en hoge pass. Dozza kopt de bal weg. Cristancho probeert de bal aan de voet te houden. Jolondcovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolondcovschi draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 64%, Dziś Was Zjemy 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pterodaktyl - Dziś Was Zjemy 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Kuśmierski kopt de bal weg. Maiyani is nu in balbezit. Zambotti verovert de bal door een tackle van achteren. Zambotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - Dziś Was Zjemy 1:2

103e minuut.
Jolondcovschi onderschept slim de pass. Cristancho is nu in balbezit. Jolondcovschi onderschept slim de pass. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 58%, Dziś Was Zjemy 42%.
Pterodaktyl - Dziś Was Zjemy 1:2

111e minuut.
Cristancho onderschept slim de pass. Bogusz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogusz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dozza de bal. Dozza schiet op doel. Bombielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

114e minuut.
Dozza heeft problemen om de bal te vangen. Lenţa is nu in balbezit. Lenţa passt de bal met de wreef. Basara is nu in balbezit. Basara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 59%, Dziś Was Zjemy 41%.
Pterodaktyl - Dziś Was Zjemy 1:2