Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
minec1 Kopacze Fox FC
Normal Tactiek Fox541wing1
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Pérez Escamilla de bal. Pellegrini rent richting de bal. Pellegrini passt de bal in één keer door. Brachucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachucki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Występski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Escamilla met de inworp. Panzardo rent richting de bal. Panzardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:1

3e minuut.
Gerónimo passt de bal met de wreef. Pellegrini is nu in balbezit. Pellegrini speelt de bal door. Panzardo heeft problemen om de bal te vangen. Panzardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzardo draait met de bal, schiet en ... Karaluch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:2

5e minuut.
Pellegrini probeert naar een medespeler te passen. Pérez Escamilla is nu in balbezit. Pérez Escamilla met een sublieme pass. Panzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Panzardo kopt de bal weg. Brachucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachucki passt de bal zonder na te denken. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo haalt uit met een fantastische trap. Karaluch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:3

11e minuut.
Krasiński kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brachucki neemt de hoekschop. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:4

17e minuut.
Pellegrini verovert de bal door een tackle van achteren. Gerónimo speelt de bal door. Brachucki geeft de bal voor. Panzardo rent richting de bal. Panzardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Drewno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Escamilla met een snelle inworp. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Muradbegović probeert naar een medespeler te passen. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pérez Escamilla de bal. Pérez Escamilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Brachucki geeft een lange en hoge pass. Występski heeft problemen om de bal te vangen. Panzardo rent richting de bal. Panzardo haalt uit met een fantastische trap. Karaluch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:5

32e minuut.
Jędrzejewski met een sublieme pass. Daar is Januszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panzardo onderschept slim de pass. Brachucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Grzyb geeft een lange en hoge pass. Jonatowski kopt de bal weg. Bulek heeft problemen om de bal te vangen. Panzardo rent richting de bal. Panzardo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Teijsse met een snelle inworp. Brachucki geeft een hoge lob. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Krasiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brachucki met de inworp. Panzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzardo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pérez Escamilla geeft een hoge lob. Panzardo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Krasiński kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gerónimo speelt de bal door. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrini onderschept slim de pass. Pellegrini geeft een hoge lob. Panzardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Pellegrini is nu in balbezit. Pellegrini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panzardo de bal. Panzardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec1 80%, Kopacze Fox FC 20%.
minec1 - Kopacze Fox FC 0:6

46e minuut.
Birler komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Brachucki rent richting de bal. Brachucki geeft een hoge lob. Grzyb kopt de bal weg. Gerónimo is nu in balbezit. Gerónimo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trotti komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Brachucki rent richting de bal. Brachucki passt de bal met de wreef. Gerónimo probeert naar een medespeler te passen. Trotti heeft problemen om de bal te vangen. Trotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:7

61e minuut.
Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotti onderschept slim de pass. Trotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Karaluch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pérez Escamilla geeft een lange en hoge pass. Trotti is nu in balbezit. Trotti draait met de bal, schiet en ... Karaluch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Krasiński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:8

66e minuut.
Trotti passt de bal in één keer door. Birler is nu in balbezit. Birler probeert naar een medespeler te passen. Trotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gerónimo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krasiński de bal. Trotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotti draait met de bal, schiet en ... Karaluch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:9

72e minuut.
Pérez Escamilla met een sublieme pass. Trotti rent richting de bal. Drewno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drewno krijgt een gele kaart. Trotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trotti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Karaluch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trotti is nu in balbezit. Trotti schiet op doel. Karaluch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Kopacze Fox FC 0:10

78e minuut.
Brachucki is nu in balbezit. Brachucki passt de bal zonder na te denken. Drewno probeert de bal aan de voet te houden. Trotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Brachucki rent richting de bal. Brachucki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trotti de bal. Trotti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Küfner is nu in balbezit. Küfner geeft een hoge lob. Pérez Escamilla rent richting de bal. Trotti rent richting de bal. Trotti schiet op doel. Karaluch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Birler met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez Escamilla de bal. Pérez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Trotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotti schiet op doel. Karaluch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bulek is nu in balbezit. Gerónimo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerónimo probeert naar een medespeler te passen. Trotti is nu in balbezit. Trotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Karaluch trapt de bal weg van het doel. Gerónimo kopt de bal weg. Birler geeft een hoge lob. Trotti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec1 82%, Kopacze Fox FC 18%.
minec1 - Kopacze Fox FC 0:10