Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Cactus Mikule Power
moja 442 Tactiek koks 442
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 64.7
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Clasie met de inworp. Sorić is nu in balbezit. Sorić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tokarzewski is nu in balbezit. Xhaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:1

5e minuut.
Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarczyk rent richting de bal. Mamduh onderschept slim de pass. Mamduh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:2

7e minuut.
Albrecht met de inworp. Xhaferi is nu in balbezit. Kiszka begaat een overtreding. Kiszka krijgt een gele kaart. Xhaferi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xhaferi maakt een snoekduik en kopt de bal. Pakki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batarilo zal de hoekschop nemen. Pakki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Młynarczyk geeft een lange en hoge pass. Mendia kopt de bal weg. Kopczyk rent richting de bal. Kopczyk geeft een hoge lob. Mamduh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:3

12e minuut.
Pedalada rent richting de bal. Pedalada passt de bal met de wreef. Spyrka rent richting de bal. Hasan verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Batarilo probeert naar een medespeler te passen. Dutka rent richting de bal. Dutka geeft een lange en hoge pass. Sorić geeft een hoge lob. Młynarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pakki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:4

18e minuut.
Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. Clasie probeert naar een medespeler te passen. Batarilo is nu in balbezit. Batarilo geeft een hoge lob. Mamduh krijgt zijn hoofd ertegen. Pakki bokst de bal weg.

21e minuut.
Sorić geeft een hoge lob. Daar is Młynarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh haalt uit met een fantastische trap. Pakki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:5

24e minuut.
Kopczyk onderschept slim de pass. Kopczyk met een sublieme pass. Mamduh rent richting de bal. Mamduh schiet op doel. Pakki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:6

25e minuut.
Kopczyk passt de bal in één keer door. Batarilo rent richting de bal. Batarilo passt de bal in één keer door. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi schiet op doel. Pakki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kiszka is nu in balbezit. Xhaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Batarilo probeert naar een medespeler te passen. Mamduh is nu in balbezit. Mamduh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Xhaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Xhaferi met een sublieme pass. Sorić is nu in balbezit. Sorić geeft een lange en hoge pass. Mamduh krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Batarilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tokarzewski de bal. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... Pakki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hasan probeert naar een medespeler te passen. Sorić rent richting de bal. Sorić passt de bal met de wreef. Mamduh rent richting de bal. Mamduh draait met de bal, schiet en ... Pakki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopczyk rent richting de bal. Kopczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Cactus 71%, Mikule Power 29%.
Blue Cactus - Mikule Power 0:7

51e minuut.
Pedalada kopt de bal weg. Hasan is nu in balbezit. Hasan geeft de bal voor. Mamduh rent richting de bal. Mamduh schiet op doel. Pakki bokst de bal weg.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pudełko komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sorić rent richting de bal. Sorić passt de bal in één keer door. Hasan speelt de bal door. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Xhaferi passt de bal zonder na te denken. Kopczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyk passt de bal zonder na te denken. Pudełko rent richting de bal. Pudełko draait met de bal, schiet en ... Pakki bokst de bal weg. Kiszka heeft problemen om de bal te vangen. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... Pakki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Kurucz komt het veld opgelopen. Hasan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batarilo geeft de bal voor. Pudełko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:8

72e minuut.
Klungelig pakt Kopczyk de bal. Kopczyk speelt de bal door. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap. Pakki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:9

74e minuut.
Batarilo geeft een hoge lob. Alfonso kopt de bal weg. Pedalada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedalada geeft een hoge lob. Czartoryski krijgt zijn hoofd ertegen. Jaque bokst de bal weg.

76e minuut.
Buitenspel voor Spyrka. Goede buitenspelval van de verdediging. Mendia neemt vlug de vrije trap. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko haalt uit met een fantastische trap. Pakki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Batarilo neemt vlug de vrije trap. Pudełko kopt de bal weg. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Mikule Power 0:10

82e minuut.
Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Albrecht geeft een hoge lob. Clasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Clasie geeft een lange en hoge pass. Pudełko maakt een snoekduik en kopt de bal. Pakki bokst de bal weg.

84e minuut.
Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucz passt de bal zonder na te denken. Pudełko rent richting de bal. Pudełko schiet op doel. Pakki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Hasan passt de bal met de wreef. Xhaferi is nu in balbezit. Tokarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Xhaferi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Eseryiğit is nu in balbezit. Eseryiğit passt de bal zonder na te denken. Batarilo heeft problemen om de bal te vangen. Batarilo geeft een hoge lob. Pudełko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Clasie met de inworp. Kopczyk probeert naar een medespeler te passen. Topola rent richting de bal. Pudełko onderschept slim de pass. Pudełko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Cactus 70%, Mikule Power 30%.
Blue Cactus - Mikule Power 0:10