Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRAK Rzeszów dlakasperka
Attack Tactiek qqqqq
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 58.7
goed Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Calustro met de inworp. Ohman is nu in balbezit. Ohman geeft de bal voor. Klytta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Ohman controleert de bal met de borst. Chojnacki is nu in balbezit. Ohman begaat een overtreding. Chojnacki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chojnacki kan niet meer verder spelen. Moran komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathioudakis onderschept slim de pass. Mathioudakis geeft een hoge lob. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ohman is nu in balbezit. Ohman passt de bal in één keer door. Klimczak rent richting de bal. Klimczak schiet op doel. Zakonieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:1

7e minuut.
Klytta passt de bal in één keer door. Pokorny onderschept slim de pass. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel. Zakonieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klytta rent richting de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ... Zakonieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:2

9e minuut.
Klytta verovert de bal door een tackle van achteren. Calustro probeert naar een medespeler te passen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak draait met de bal, schiet en ... Zakonieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:3

11e minuut.
Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Zakonieczny speelt de bal door. Calustro kopt de bal weg. Klytta rent richting de bal. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Inworp. Calustro met een snelle inworp. Ohman geeft de bal voor. Klimczak krijgt zijn hoofd ertegen. Zakonieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:4

14e minuut.
Bandach verovert de bal door een tackle van achteren. Bandach geeft een hoge lob. Verpecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran verovert de bal door een tackle van achteren. Moran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakonieczny trapt de bal weg. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Klytta rent richting de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ... Zakonieczny bokst de bal weg. Klimczak rent richting de bal. Klimczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:5

24e minuut.
Klimczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pokorny de bal. Klytta rent richting de bal. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Zakonieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:6

27e minuut.
Calustro heeft problemen om de bal te vangen. Calustro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klytta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Zakonieczny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Zakonieczny probeert wanhopig de bal te grijpen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:7

29e minuut.
Murusalu verovert de bal door een tackle van achteren. Murusalu met een sublieme pass. Inworp. Łukowski met een snelle inworp. Ohman met een sublieme pass. Paal!

30e minuut.
Pokorny geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łukowski zal de hoekschop nemen. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klytta rent richting de bal. Klytta passt de bal in één keer door. Murusalu kan de bal niet met de borst controleren. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak draait met de bal, schiet en ... Zakonieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bandach geeft een lange en hoge pass. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman met een sublieme pass. Klungelig pakt Łukowski de bal. Łukowski geeft de bal voor. Zakonieczny bokst de bal weg. Pokorny is nu in balbezit. Klytta verovert de bal door een tackle van achteren. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:8

34e minuut.
Dagga rent richting de bal. Tomerlin onderschept slim de pass. Tomerlin geeft een hoge lob. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel. Zakonieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:9

36e minuut.
Klytta onderschept slim de pass. Klytta passt de bal met de wreef. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak draait met de bal, schiet en ... Pokorny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:10

39e minuut.
Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manco. Łukowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ohman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klytta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:11

40e minuut.
Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak passt de bal in één keer door. Klytta rent richting de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ... Zakonieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:12

42e minuut.
Bandach trapt de bal weg van het doel. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Calustro speelt de bal door. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Łukowski rent richting de bal. Łukowski passt de bal zonder na te denken. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Klimczak rent richting de bal. Klimczak schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRAK Rzeszów 82%, dlakasperka 18%.
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:12

48e minuut.
Tomerlin verovert de bal door een tackle van achteren. Tomerlin geeft de bal voor. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Zakonieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:13

50e minuut.
Moran met een sublieme pass. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel. Zakonieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ohman passt de bal met de wreef. Klimczak rent richting de bal. Klimczak met een sublieme pass. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:14

53e minuut.
Klytta rent richting de bal. Ciemerych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klytta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ohman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klytta springt en kopt de bal. Zakonieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Łukowski speelt de bal door. Ohman rent richting de bal. Ohman passt de bal in één keer door. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klimczak is nu in balbezit. Klimczak passt de bal zonder na te denken. Łukowski rent richting de bal. Łukowski geeft een lange en hoge pass. Klimczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Calustro passt de bal zonder na te denken. Ohman speelt de bal door. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:15

59e minuut.
Zakonieczny met een sublieme pass. Calustro kopt de bal weg. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel. Zakonieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:16

63e minuut.
Daar is Manco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukowski rent richting de bal. Łukowski passt de bal zonder na te denken. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Zakonieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Klytta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Calustro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klimczak de bal. Ohman is nu in balbezit. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Łukowski kopt de bal weg. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman geeft een hoge lob. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Zakonieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta draait met de bal, schiet en ... Zakonieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:17

71e minuut.
Tomerlin geeft een lange en hoge pass. Klytta speelt de bal door. Klimczak rent richting de bal. Klimczak schiet op doel. Zakonieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Na een snelle pass probeert Pokorny de bal onder controle te krijgen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel. Zakonieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:18

72e minuut.
Moran met een sublieme pass. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek passt de bal met de wreef. Moran is nu in balbezit. Moran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mathioudakis is nu in balbezit. Klungelig pakt Łukowski de bal. Łukowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klytta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ohman probeert naar een medespeler te passen. Calustro probeert naar een medespeler te passen. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta draait met de bal, schiet en ... Zakonieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:19

77e minuut.
Ohman passt de bal in één keer door. Klytta rent richting de bal. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Klytta passt de bal in één keer door. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calustro neemt de hoekschop. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:20

79e minuut.
Klimczak is nu in balbezit. Manco rent richting de bal. Klimczak verovert de bal door een tackle van achteren. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ciemerych probeert naar een medespeler te passen. Calustro heeft problemen om de bal te vangen. Calustro geeft een lange en hoge pass. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Moran is nu in balbezit. Verpecz onderschept slim de pass. Verpecz geeft een lange en hoge pass. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:21

84e minuut.
Verpecz passt de bal met de wreef. Łukowski probeert naar een medespeler te passen. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:22

86e minuut.
Murusalu passt de bal met de wreef. Bustos rent richting de bal. Bustos passt de bal met de wreef. Moran is nu in balbezit. Moran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Klytta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta met een sublieme pass. Klimczak rent richting de bal. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Zakonieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRAK Rzeszów 80%, dlakasperka 20%.
KRAK Rzeszów - dlakasperka 0:23