Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stars-Sosnowiec UKS Będusz
343 Tactiek atk
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 65
good Schieten brilliant
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Bilac passt de bal in één keer door. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej passt de bal met de wreef. Daar is Doreski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doreski haalt uit met een fantastische trap. Məmmədbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
González Cordero is nu in balbezit. Rakes verovert de bal door een tackle van achteren. Rakes geeft de bal voor. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Məmmədbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Doreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej is nu in balbezit. Doreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doreski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - UKS Będusz 0:1

14e minuut.
Doreski verovert de bal door een tackle van achteren. Doreski speelt de bal door. Klungelig pakt Seheryıldızı de bal. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - UKS Będusz 0:2

18e minuut.
Malkhazyan geeft de bal voor. Doreski probeert de bal aan de voet te houden. Rakes probeert naar een medespeler te passen. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Məmmədbəyov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Doreski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cackowski de bal onder controle te krijgen. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato geeft een hoge lob. Doreski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Rakes probeert naar een medespeler te passen. Madisepp heeft problemen om de bal te vangen. Madisepp geeft een lange en hoge pass. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej schiet op doel. Məmmədbəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Román kopt de bal weg. Muzzicato heeft problemen om de bal te vangen. Muzzicato passt de bal met de wreef. Daar is Seheryıldızı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seheryıldızı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Strzeliński verovert de bal door een tackle van achteren. Rakes verovert de bal door een tackle van achteren. Rakes geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Məmmədbəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rakes met een sublieme pass. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - UKS Będusz 0:3

42e minuut.
Muzzicato probeert naar een medespeler te passen. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej heeft problemen om de bal te vangen. Sundaravej schiet op doel. Məmmədbəyov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - UKS Będusz 0:4

45e minuut.
González Cordero rent richting de bal. Rakes verovert de bal door een tackle van achteren. Rakes passt de bal in één keer door. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı schiet op doel. Məmmədbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 66%, UKS Będusz 34%.
Stars-Sosnowiec - UKS Będusz 0:4

47e minuut.
Rakes geeft een hoge lob. Seheryıldızı kopt de bal weg. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - UKS Będusz 0:5

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frémont komt het veld opgelopen. Kondrat komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Román geeft een lange en hoge pass. Cackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sundaravej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Məmmədbəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bušovský heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədbəyov speelt de bal door. Rakes kopt de bal weg. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej schiet op doel. Məmmədbəyov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Cackowski geeft een hoge lob. Bjelobrković kopt de bal weg. Doreski is nu in balbezit. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı schiet op doel. Məmmədbəyov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rakes passt de bal in één keer door. Bilac is nu in balbezit. Bilac geeft de bal voor. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Məmmədbəyov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilac met de inworp. Rakes speelt de bal door. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Román onderschept slim de pass. Tuchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuchewicz probeert naar een medespeler te passen. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilac met een sublieme pass. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej schiet op doel. Məmmədbəyov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato geeft een hoge lob. Daar is Garbuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rakes met een sublieme pass. Daar is Muzzicato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzzicato passt de bal in één keer door. Doreski rent richting de bal. Doreski schiet op doel. Məmmədbəyov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bušovský is nu in balbezit. Seheryıldızı onderschept slim de pass. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 71%, UKS Będusz 29%.
Stars-Sosnowiec - UKS Będusz 0:5