Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żółte Smoki Gesiek LZS
433 Tactiek próba
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 4
53.4 gemiddelde waardering 62.7
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Sadek is nu in balbezit. Grabarski onderschept slim de pass. Grabarski speelt de bal door. Karadağ rent richting de bal. Karadağ haalt uit met een fantastische trap. Weigelt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Matłaszek passt de bal in één keer door. Karadağ heeft problemen om de bal te vangen. Rosiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ onderschept slim de pass. Karadağ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski passt de bal in één keer door. Ougas is nu in balbezit. Ougas draait met de bal, schiet en ... Sadek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Grabarski passt de bal zonder na te denken. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski passt de bal zonder na te denken. Ougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ougas draait met de bal, schiet en ... Weigelt bokst de bal weg.

35e minuut.
Baptista heeft problemen om de bal te vangen. Ougas onderschept slim de pass. Ougas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karadağ de bal. Karadağ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zawistowski probeert naar een medespeler te passen. Sudrawski speelt de bal door. Ougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ougas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kiš de bal onder controle te krijgen. Weigelt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ougas krijgt zijn hoofd ertegen. Weigelt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 62%, Gesiek LZS 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żółte Smoki - Gesiek LZS 0:0

48e minuut.
Grabarski speelt de bal door. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matłaszek passt de bal met de wreef. Karadağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Weigelt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sudrawski stond buitenspel. Greavu komt het veld opgelopen. Borgen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hajdo geeft een lange en hoge pass. Błaszczyk komt het veld opgelopen. Orama met een snel genomen vrije trap. Karadağ rent richting de bal. Karadağ draait met de bal, schiet en ... Weigelt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk passt de bal in één keer door. Baptista probeert naar een medespeler te passen. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Missał onderschept slim de pass. Missał geeft een hoge lob. Matłaszek kopt de bal weg. Karadağ rent richting de bal. Karadağ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hajdo rent richting de bal. Błaszczyk rent richting de bal. Zawistowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zawistowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zawistowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Błaszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Baptista zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Małaszuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Barangsano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 40%, Gesiek LZS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żółte Smoki - Gesiek LZS 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Greavu rent richting de bal. Grabarski is nu in balbezit. Met opzet legt Hajdo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hajdo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hajdo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

92e minuut.
Grabarski passt de bal in één keer door. Karadağ rent richting de bal. Baptista speelt de bal door. Karadağ is nu in balbezit. Karadağ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

93e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Weigelt trapt de bal weg van het doel. Missał controleert de bal met de borst. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk schiet op doel. Barangsano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

102e minuut.
Klungelig pakt Sudrawski de bal. Błaszczyk rent richting de bal. Małaszuk is nu in balbezit. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

105e minuut.
Grabarski rent richting de bal. Grabarski speelt de bal door. Ougas rent richting de bal. Ougas haalt uit met een fantastische trap. Weigelt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Gesiek LZS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 54%, Gesiek LZS 46%.
Żółte Smoki - Gesiek LZS 0:1

106e minuut.
Błaszczyk passt de bal met de wreef. Królikowski rent richting de bal. Grabarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabarski krijgt een gele kaart. Królikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baptista neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

108e minuut.
Królikowski is nu in balbezit. Taillandier maakt een afschuwelijke overtreding. Królikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baptista zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Królikowski kopt de bal weg. Misiak rent richting de bal. Małaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Królikowski rent richting de bal. Królikowski haalt uit met een fantastische trap. Barangsano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

112e minuut.
Grabarski probeert naar een medespeler te passen. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski passt de bal in één keer door. Ougas is nu in balbezit. Ougas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 38%, Gesiek LZS 62%.
Żółte Smoki - Gesiek LZS 0:1