Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Stal Poniatowa TS Ruda Slaska
nowe ja! Tactiek 4-2-4
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 63.4
good Schieten excellent
very good Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Zabawa rent richting de bal. Kurdić begaat een overtreding. Zabawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zabawa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Enciu rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - TS Ruda Slaska 0:1

4e minuut.
Cutrì onderschept slim de pass. Cutrì speelt de bal door. Dubas met een sublieme pass. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa met een sublieme pass. Enciu rent richting de bal. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - TS Ruda Slaska 0:2

13e minuut.
Petkovic kopt de bal weg. Klungelig pakt Gosiewski de bal. Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Nyberg met een sublieme pass. Milkov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zabawa speelt de bal door. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău passt de bal zonder na te denken. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pomianowski rent richting de bal. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Enciu de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - TS Ruda Slaska 0:3

29e minuut.
Śnieżek met een sublieme pass. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău passt de bal met de wreef. Dubas geeft een lange en hoge pass. Enciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Śnieżek onderschept slim de pass. Śnieżek geeft de bal voor. Owczarz kan de bal niet met de borst controleren. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Owczarz passt de bal met de wreef. Śnieżek speelt de bal door. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ... Turek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - TS Ruda Slaska 0:4

45e minuut.
Alderweireld geeft de bal voor. Enciu probeert de bal met de borst te controleren. Kurdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu verovert de bal door een tackle van achteren. Enciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Stal Poniatowa 69%, TS Ruda Slaska 31%.
RKS Stal Poniatowa - TS Ruda Slaska 0:4

54e minuut.
McCormick kopt de bal weg. Nyberg rent richting de bal. Nyberg passt de bal zonder na te denken. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Zabawa de bal. Brau rent richting de bal. Zabawa verovert de bal door een tackle van achteren. Zabawa geeft de bal voor. Turek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Buitenspel voor Enciu. Goede buitenspelval van de verdediging. Bajda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek geeft de bal voor. Klungelig pakt Pomianowski de bal. Pomianowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ţiclău geeft de bal voor. Pomianowski kopt de bal weg. Enciu is nu in balbezit. Enciu draait met de bal, schiet en ... Turek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - TS Ruda Slaska 0:5

78e minuut.
Nyberg geeft een hoge lob. Brau heeft problemen om de bal te vangen. Brau geeft de bal voor. Milkov is nu in balbezit. Milkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Stal Poniatowa 60%, TS Ruda Slaska 40%.
RKS Stal Poniatowa - TS Ruda Slaska 0:5