Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Zagłębie Sosnowiec` Jezus żyje!
att 433 Tactiek bro 3
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
48 gemiddelde waardering 58.7
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Canavaro passt de bal met de wreef. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella geeft de bal voor. Ciocoiu springt en kopt de bal. Napierała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ciocoiu rent richting de bal. Ciocoiu met een sublieme pass. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan haalt uit met een fantastische trap. Napierała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Jezus żyje! 0:1

35e minuut.
Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki passt de bal met de wreef. Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Zagłębie Sosnowiec` - Jezus żyje! 1:1

36e minuut.
Kossak is nu in balbezit. Broź verovert de bal door een tackle van achteren. Broź geeft een hoge lob. Rotocki is nu in balbezit. Rotocki schiet op doel. Deschacht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wujaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Jezus żyje! 2:1

42e minuut.
Wawrzecki rent richting de bal. Covrig onderschept slim de pass. Covrig probeert naar een medespeler te passen. Kabella is nu in balbezit. Kabella geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 61%, Jezus żyje! 39%.
`Zagłębie Sosnowiec` - Jezus żyje! 2:1

46e minuut.
Tan met een sublieme pass. Sałek heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot is nu in balbezit. Cywiński is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Dudzik de bal. Ciocoiu rent richting de bal. Sałek is nu in balbezit. Sałek haalt uit met een fantastische trap. Zasadzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Napierała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciocoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Zagłębie Sosnowiec` - Jezus żyje! 2:2

55e minuut.
Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak onderschept slim de pass. Kossak speelt de bal door. Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Grzmot is nu in balbezit. Covrig verovert de bal door een tackle van achteren. Covrig passt de bal in één keer door. Kabella heeft problemen om de bal te vangen. Kabella passt de bal in één keer door. Napierała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sałek rent richting de bal. Sałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Jezus żyje! 2:3

71e minuut.
Canavaro met een sublieme pass. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki maakt een afschuwelijke overtreding. Zasadzki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Evangelista geeft de bal voor. Berrios kopt de bal weg. Dudzik heeft problemen om de bal te vangen. Ciocoiu rent richting de bal. Ciocoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wawrzecki is nu in balbezit. Covrig onderschept slim de pass. Covrig met een sublieme pass. Ciocoiu is nu in balbezit. Ciocoiu schiet op doel. Napierała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Jezus żyje! 2:4

86e minuut.
Sałek rent richting de bal. Tan is nu in balbezit. Sałek geeft een lange en hoge pass. Tan is nu in balbezit. Tan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciocoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 65%, Jezus żyje! 35%.
`Zagłębie Sosnowiec` - Jezus żyje! 2:4