Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTPN PIŁA FC WYGRANKO
3-5-2 OFF Tactiek wygranko7
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutryn rent richting de bal. Mutryn passt de bal in één keer door. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel. Niziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Mairou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairou speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mairou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairou passt de bal in één keer door. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap. Zduniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mutryn is nu in balbezit. Mutryn met een sublieme pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - FC WYGRANKO 0:1

27e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Mutryn geeft een lange en hoge pass. Ćorić heeft problemen om de bal te vangen. Mairou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairou haalt uit met een fantastische trap. Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valencia rent richting de bal. Zduniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valencia raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Williams neemt zijn aanloop. Niziałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mutryn probeert naar een medespeler te passen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattina bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams onderschept slim de pass. Williams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bilancio komt het veld opgelopen. Cizmă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 66%, FC WYGRANKO 34%.
KTPN PIŁA - FC WYGRANKO 0:1

54e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia geeft de bal voor. Bilancio is nu in balbezit. Bilancio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - FC WYGRANKO 0:2

57e minuut.
Sibiescu rent richting de bal. Sibiescu geeft de bal voor. Bilancio kopt de bal weg. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schiet op doel. Niziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Biegun rent richting de bal. García Bermejo is nu in balbezit. Walda met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - FC WYGRANKO 0:3

61e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Walda is nu in balbezit. Walda geeft een lange en hoge pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Niziałek trapt de bal weg van het doel. Millia kopt de bal weg. Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Arraiza probeert naar een medespeler te passen. Bilancio rent richting de bal. Bilancio probeert naar een medespeler te passen. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Williams rent richting de bal. Zduniec is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia draait met de bal, schiet en ... Niziałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Ðức Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilancio geeft een hoge lob. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valencia probeert de bal met de borst te controleren. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - FC WYGRANKO 0:4

73e minuut.
Fanetti heeft problemen om de bal te vangen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal in één keer door. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - FC WYGRANKO 0:5

85e minuut.
Klungelig pakt Fanetti de bal. Cizmă rent richting de bal. Cizmă passt de bal in één keer door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Millia met een sublieme pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia met een sublieme pass. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap. Paal! Niziałek bokst de bal weg. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - FC WYGRANKO 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 76%, FC WYGRANKO 24%.
KTPN PIŁA - FC WYGRANKO 0:6