Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eldoran Asiory
Taktyka moja Tactiek td1c
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 58
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Pic rent richting de bal. do Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. do Nascimento passt de bal met de wreef. Salach rent richting de bal. Salach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Minh Trung met een sublieme pass. Lulek is nu in balbezit. Lulek passt de bal in één keer door. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Lama speelt de bal door. Guthmann is nu in balbezit. Guthmann passt de bal zonder na te denken. Pic is nu in balbezit. Pic haalt uit met een fantastische trap. Reyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Orduz probeert naar een medespeler te passen. Grygo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boiński. Grygo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szmal komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jarczyk met een harde bal richting middenveld. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Orduz met een sublieme pass. Pic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - Asiory 0:1

21e minuut.
Reyer trapt de bal weg. Minh Trung probeert de bal met de borst te controleren. do Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Pic is nu in balbezit. Pic haalt uit met een fantastische trap. Reyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Magaña passt de bal met de wreef. Orduz rent richting de bal. Orduz geeft de bal voor. Minh Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. Jarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eldoran 50%, Asiory 50%.
Eldoran - Asiory 0:1

59e minuut.
Guthmann rent richting de bal. Guthmann passt de bal in één keer door. do Nascimento speelt de bal door. Salach rent richting de bal. Salach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - Asiory 0:2

61e minuut.
Salach is nu in balbezit. Salach passt de bal met de wreef. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic draait met de bal, schiet en ... Reyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

62e minuut.
Lama met een snelle inworp. Guthmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthmann passt de bal zonder na te denken. do Nascimento is nu in balbezit. do Nascimento draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kochański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochański probeert naar een medespeler te passen. do Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Salach rent richting de bal. Salach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Orduz geeft een hoge lob. Stochino rent richting de bal. Stochino met een sublieme pass. Grygo is nu in balbezit. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Grygo is nu in balbezit. Gołembiowski onderschept slim de pass. Gołembiowski speelt de bal door. do Nascimento geeft een hoge lob. Pic kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Guthmann speelt de bal door. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach passt de bal met de wreef. Pic is nu in balbezit. Pic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Salach probeert naar een medespeler te passen. Orhun is nu in balbezit. Pic onderschept slim de pass. Pic haalt uit met een fantastische trap. Reyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - Asiory 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eldoran 60%, Asiory 40%.
Eldoran - Asiory 0:3