Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogrodnicy KS ALFA
wingL Tactiek ckm
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
60.3 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


16e minuut.
Zelinka is nu in balbezit. Zelinka passt de bal in één keer door. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia draait met de bal, schiet en ... Gurău werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - KS ALFA 1:0

26e minuut.
Mazzucchelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kunia speelt de bal door. Pęski is nu in balbezit. Pęski geeft de bal voor. Rožek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pęski met een sublieme pass. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rožek de bal. Rožek haalt uit met een fantastische trap. Gurău bokst de bal weg.

31e minuut.
Serao is nu in balbezit. Tomasini is nu in balbezit. Serao verovert de bal door een tackle van achteren. Serao schiet op doel. Romain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogrodnicy - KS ALFA 1:1

35e minuut.
Bolles met de inworp. Zelinka is nu in balbezit. Zelinka geeft een hoge lob. Kunia rent richting de bal. Kunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - KS ALFA 2:1

40e minuut.
Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski geeft een lange en hoge pass. Bolles kopt de bal weg. Rožek rent richting de bal. Rožek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pęski probeert naar een medespeler te passen. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles passt de bal met de wreef. Rožek is nu in balbezit. Rožek draait met de bal, schiet en ... Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 45%, KS ALFA 55%.
Ogrodnicy - KS ALFA 2:1

49e minuut.
Kaldre is nu in balbezit. Kaldre met een sublieme pass. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao schiet op doel. Romain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogrodnicy - KS ALFA 2:2

56e minuut.
Gurău is nu in balbezit. Gurău geeft de bal voor. Milne kopt de bal weg. Sevgi rent richting de bal. Sevgi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quércia komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ammaturo probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasini met een snelle inworp. Pęski geeft een lange en hoge pass. Rožek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dzwonek kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazzucchelli de bal. Serao rent richting de bal. Serao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - KS ALFA 2:3

64e minuut.
Tomasini geeft de bal voor. Inworp. Kaldre met een snelle inworp. Dzwonek is nu in balbezit. Dzwonek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Romain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quércia kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - KS ALFA 2:4

65e minuut.
Zuppa komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cotenescu kopt de bal weg. Bolles met een sublieme pass. Klungelig pakt Hulewicz de bal. Czibor is nu in balbezit. Czibor geeft een hoge lob. Romain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Zelinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzwonek verovert de bal door een tackle van achteren. Dzwonek passt de bal met de wreef. Quércia rent richting de bal. Quércia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 39%, KS ALFA 61%.
Ogrodnicy - KS ALFA 2:4