Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Town AFC Victoria B
G-2-2-2 GT V1 Tactiek mus
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
45.7 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Bugaj passt de bal in één keer door. Kozera is nu in balbezit. Kozera passt de bal in één keer door. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera geeft de bal voor. Dařílek rent richting de bal. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets draait met de bal, schiet en ... Krystoforski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Victoria B 0:1

11e minuut.
Branimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Branimirović geeft een hoge lob. Bolla controleert de bal met de borst. Byshovets is nu in balbezit. Byshovets haalt uit met een fantastische trap. Krystoforski bokst de bal weg. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Victoria B 0:2

21e minuut.
Leonardi speelt de bal door. Kozera is nu in balbezit. Kozera met een sublieme pass. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Branimirović heeft problemen om de bal te vangen. Branimirović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buttigieg de bal. Kozera geeft de bal voor. Dařílek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Victoria B 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt Leonardi de bal. Leonardi met een sublieme pass. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera geeft de bal voor. Dařílek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Pepper passt de bal in één keer door. Mincă geeft een hoge lob. Szymaniak heeft problemen om de bal te vangen. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Gaeta bokst de bal weg. Posada geeft een hoge lob. Hazmulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazmulka geeft een lange en hoge pass. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 61%, Victoria B 39%.
Green Town AFC - Victoria B 0:3

47e minuut.
Bottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Páger de bal. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Victoria B 0:4

65e minuut.
Bottin geeft de bal voor. Mahakyan rent richting de bal. Mahakyan geeft de bal voor. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Kozera met een snelle inworp. Leonardi geeft een lange en hoge pass. Byshovets krijgt zijn hoofd ertegen. Krystoforski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Victoria B 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 68%, Victoria B 32%.
Green Town AFC - Victoria B 0:5