Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisłok Rzeszów FC GRZYBEK #2
rpd1 Tactiek 4:4:1:1
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
7 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal zonder na te denken. Centeno is nu in balbezit. Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş draait met de bal, schiet en ... Słonimski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Todd geeft een hoge lob. Românaş rent richting de bal. Quesada maakt een afschuwelijke overtreding. Quesada krijgt een gele kaart. Românaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaktus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Românaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Românaş passt de bal met de wreef. Gambuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker begaat een overtreding. Boschker krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Todd passt de bal in één keer door. Lendvai speelt de bal door. Boschker probeert naar een medespeler te passen. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ... Murgoci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Buncol met een sublieme pass. Gambuti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quesada. Quesada krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Boschker geeft een lange en hoge pass. Nadimi kopt de bal weg. Pérez Belloso is nu in balbezit. Pérez Belloso passt de bal met de wreef. Nadimi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 49%, FC GRZYBEK #2 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisłok Rzeszów - FC GRZYBEK #2 0:0

48e minuut.
Kaktus geeft de bal voor. Socol is nu in balbezit. Socol speelt de bal door. Românaş rent richting de bal. Românaş schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Floriano onderschept slim de pass. Românaş is nu in balbezit. Floriano begaat een overtreding. Românaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaktus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Nadimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambuti onderschept slim de pass. Tomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczyk geeft een hoge lob. Pérez Belloso krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Centeno geeft een hoge lob. Lexotan is nu in balbezit. Lexotan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pérez Belloso de bal. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pecka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murgoci probeert naar een medespeler te passen. Socol kopt de bal weg. Ringo rent richting de bal. Ringo haalt uit met een fantastische trap. Słonimski bokst de bal weg.

79e minuut.
Boschker heeft problemen om de bal te vangen. Boschker geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaktus de bal. Nadimi verovert de bal door een tackle van achteren. Nadimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 43%, FC GRZYBEK #2 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisłok Rzeszów - FC GRZYBEK #2 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Nadimi heeft problemen om de bal te vangen. Nadimi passt de bal zonder na te denken. Daar is van Lingen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Românaş onderschept slim de pass. Românaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

97e minuut.
Gambuti is nu in balbezit. Tomczyk begaat een overtreding. Gambuti raakt geblesseerd tijdens het duel. Pecka met een snel genomen vrije trap. Românaş kopt de bal weg. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş heeft problemen om de bal te vangen. Românaş draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

99e minuut.
Boschker is nu in balbezit. Boschker met een sublieme pass. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - FC GRZYBEK #2 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 62%, FC GRZYBEK #2 38%.
Wisłok Rzeszów - FC GRZYBEK #2 1:0

106e minuut.
Todd met een sublieme pass. Lendvai rent richting de bal. Lendvai speelt de bal door. Românaş rent richting de bal. Românaş schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

114e minuut.
Ringo is nu in balbezit. Orłowski is nu in balbezit. Ringo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ringo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 60%, FC GRZYBEK #2 40%.
Wisłok Rzeszów - FC GRZYBEK #2 1:0