Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tickle Tackle Oboźna Team
def Tactiek Ligowa 4-4-2
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 62
good Schieten incredible
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Van Langenhove kopt de bal weg. Vanthornhout heeft problemen om de bal te vangen. Filipczak rent richting de bal. Vanthornhout onderschept slim de pass. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Monteiro heeft problemen om de bal te vangen. Marx onderschept slim de pass. Marx passt de bal met de wreef. Meta geeft een lange en hoge pass. Tratnjak maakt een snoekduik en kopt de bal. Leniec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:1

6e minuut.
Marx probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tratnjak de bal. Grzybek is nu in balbezit. Tratnjak onderschept slim de pass. Tratnjak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz geeft een hoge lob. Filipczak controleert de bal met de borst. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove passt de bal met de wreef. Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sobczyński kopt de bal weg. Marx controleert de bal met de borst. Marx passt de bal met de wreef. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Leniec bokst de bal weg. Nemanjić heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meta zal de hoekschop nemen. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Jacomelli passt de bal in één keer door. Marx rent richting de bal. Marx passt de bal zonder na te denken. Tratnjak rent richting de bal. Tratnjak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft een lange en hoge pass. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:2

24e minuut.
Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro passt de bal in één keer door. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Grzybek rent richting de bal. Marx verovert de bal door een tackle van achteren. Marx passt de bal in één keer door. Tratnjak rent richting de bal. Tratnjak haalt uit met een fantastische trap. Leniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Marx is nu in balbezit. Marx passt de bal in één keer door. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak draait met de bal, schiet en ... Leniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:3

32e minuut.
Mrena verovert de bal door een tackle van achteren. Mrena passt de bal zonder na te denken. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft de bal voor. Leniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:4

34e minuut.
Marx rent richting de bal. Marx passt de bal met de wreef. Tratnjak is nu in balbezit. Tratnjak schiet op doel. Leniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:5

37e minuut.
Caliński rent richting de bal. Caliński passt de bal in één keer door. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak schiet op doel. Leniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:6

39e minuut.
Dratwiński rent richting de bal. Mrena verovert de bal door een tackle van achteren. Mrena passt de bal in één keer door. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Meta met de inworp. Mrena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tratnjak de bal. Tratnjak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mrena is nu in balbezit. Tratnjak rent richting de bal. Mrena met een sublieme pass. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lepetit met een sublieme pass. Mrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrena probeert naar een medespeler te passen. Tratnjak rent richting de bal. Tratnjak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tickle Tackle 63%, Oboźna Team 37%.
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:6

48e minuut.
Marx geeft de bal voor. Meta is nu in balbezit. Meta geeft een lange en hoge pass. Tratnjak springt en kopt de bal. Leniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:7

52e minuut.
Tratnjak kopt de bal weg. Mrena rent richting de bal. Mrena passt de bal met de wreef. Tratnjak is nu in balbezit. Tratnjak haalt uit met een fantastische trap. Leniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gobbi verovert de bal door een tackle van achteren. Marx kopt de bal weg. Tratnjak rent richting de bal. Tratnjak haalt uit met een fantastische trap. Leniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:8

55e minuut.
Gobbi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marx met de inworp. Mrena geeft een lange en hoge pass. Caliński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:9

57e minuut.
Gobbi geeft een hoge lob. Mighetto kopt de bal weg. Meta rent richting de bal. Meta geeft de bal voor. Tratnjak maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Jacomelli speelt de bal door. Monteiro heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro met een sublieme pass. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Meta kan de bal niet met de borst controleren. Meta passt de bal in één keer door. Caliński rent richting de bal. Caliński schiet op doel. Leniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:10

68e minuut.
Tratnjak heeft problemen om de bal te vangen. Mrena is nu in balbezit. Mrena passt de bal zonder na te denken. Daar is Caliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Meta speelt de bal door. Caliński rent richting de bal. Caliński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tratnjak de bal. Tratnjak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mrena is nu in balbezit. Mrena met een sublieme pass. Meta met een sublieme pass. Klungelig pakt Caliński de bal. Caliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft een lange en hoge pass. Caliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Marx rent richting de bal. Marx speelt de bal door. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak schiet op doel. Leniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:11

83e minuut.
Kıslal geeft een lange en hoge pass. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz passt de bal met de wreef. Caliński is nu in balbezit. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Leniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is Marx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marx geeft een hoge lob. Tratnjak rent richting de bal. Tratnjak haalt uit met een fantastische trap. Leniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:12

86e minuut.
Ługowicz onderschept slim de pass. Meta onderschept slim de pass. Meta met een sublieme pass. Caliński is nu in balbezit. Caliński schiet op doel. Leniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tratnjak is nu in balbezit. Tratnjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:13

90e minuut.
Filipczak verovert de bal door een tackle van achteren. Filipczak geeft de bal voor. Gobbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak onderschept slim de pass. Tratnjak draait met de bal, schiet en ... Leniec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tickle Tackle 74%, Oboźna Team 26%.
Tickle Tackle - Oboźna Team 0:13