Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ołów Ryn -:-
VeB Tactiek Ska
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.7 gemiddelde waardering 37.7
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Tomasik passt de bal in één keer door. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihranyan speelt de bal door. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Galstyan passt de bal met de wreef. Mai Hùng speelt de bal door. Osial is nu in balbezit. Osial geeft een lange en hoge pass. Caniggia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Xachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pierro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pierro probeert naar een medespeler te passen. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini schiet op doel. Petikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Xachikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakaryan is nu in balbezit. Cudicini onderschept slim de pass. Cudicini schiet op doel. Petikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - -:- 1:0

16e minuut.
Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Caniggia kopt de bal weg. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini schiet op doel. Petikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Daar is Tomasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasik passt de bal zonder na te denken. Caniggia rent richting de bal. Caniggia schiet op doel. Petikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - -:- 2:0

21e minuut.
Sanosyan is nu in balbezit. Mai Hùng onderschept slim de pass. Mai Hùng geeft de bal voor. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aguirre passt de bal met de wreef. Osial met een sublieme pass. Tomasik geeft een hoge lob. Caniggia rent richting de bal. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Petikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hovhannisyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fafik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Xachikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cudicini rent richting de bal. Cudicini haalt uit met een fantastische trap. Petikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik passt de bal in één keer door. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini schiet op doel. Petikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - -:- 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 18%, -:- 82%.
MKS Ołów Ryn - -:- 3:0

48e minuut.
Tomasik kan de bal niet met de borst controleren. Tomasik geeft de bal voor. Caniggia probeert de bal met de borst te controleren. Osial geeft een lange en hoge pass. Cudicini is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Cudicini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - -:- 4:0

50e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal in één keer door. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Petikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - -:- 5:0

52e minuut.
Xachikyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cudicini rent richting de bal. Cudicini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Fafik geeft de bal voor. Habers kopt de bal weg. Acevedo is nu in balbezit. Caniggia verovert de bal door een tackle van achteren. Caniggia schiet op doel. Petikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik geeft de bal voor. Klungelig pakt Caniggia de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aguirre geeft een hoge lob. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihranyan. Mihranyan krijgt een gele kaart. Cudicini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cudicini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Caniggia is nu in balbezit. Caniggia passt de bal met de wreef. Zakaryan probeert de bal aan de voet te houden. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Di Pierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pierro passt de bal zonder na te denken. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 23%, -:- 77%.
MKS Ołów Ryn - -:- 5:0