Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kormoran Ostróda Golden Dragon FC
KO 2.1 Tactiek Normalmod7cw
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 60.6
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Balík met een sublieme pass. Amescua rent richting de bal. Sitniewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amescua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zyntek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bondăreţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Mare passt de bal in één keer door. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haldimann de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Zyntek is nu in balbezit. Zyntek met een sublieme pass. Amescua rent richting de bal. Amescua haalt uit met een fantastische trap. Bondăreţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Golden Dragon FC 0:1

11e minuut.
Longardo geeft een lange en hoge pass. Segura is nu in balbezit. Zyntek begaat een overtreding. Zyntek krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mare is nu in balbezit. Mare speelt de bal door. Toje rent richting de bal. Toje schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondin is nu in balbezit. Blondin probeert naar een medespeler te passen. Mare rent richting de bal. Mare geeft de bal voor. Bedía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Haldimann geeft een hoge lob. Mare kopt de bal weg. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zyntek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mare. Zyntek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balík met een snel genomen vrije trap. Amescua maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Balík bereikt de bal nog maar net als eerste. Balík passt de bal zonder na te denken. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua verovert de bal door een tackle van achteren. Amescua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Golden Dragon FC 0:2

28e minuut.
Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehta is nu in balbezit. Mehta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghilardi de bal. Ghilardi haalt uit met een fantastische trap. Bedía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Zyntek is nu in balbezit. Zyntek passt de bal in één keer door. Amescua rent richting de bal. Amescua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Golden Dragon FC 0:3

37e minuut.
Mehta met een sublieme pass. Blondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondin geeft een hoge lob. Mare kopt de bal weg. Mehta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Golden Dragon FC 1:3

40e minuut.
Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski onderschept slim de pass. Perier geeft een hoge lob. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Balík bereikt de bal nog maar net als eerste. Balík passt de bal in één keer door. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormoran Ostróda 41%, Golden Dragon FC 59%.
Kormoran Ostróda - Golden Dragon FC 1:3

51e minuut.
Zyntek passt de bal met de wreef. Tatulyan is nu in balbezit. Fadarko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fadarko krijgt een gele kaart. Tatulyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zyntek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bondăreţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Geress rent richting de bal. Mehta begaat een overtreding. Mehta krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Perier geeft de bal voor. Ghilardi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blondin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toje krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Golden Dragon FC 2:3

56e minuut.
Segura geeft een lange en hoge pass. Blondin kopt de bal weg. Mehta met een sublieme pass. Blondin rent richting de bal. Blondin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Blondin de bal. Blondin geeft een lange en hoge pass. Lesivas kan de bal niet met de borst controleren. Mehta is nu in balbezit. Mehta haalt uit met een fantastische trap. Bedía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bedía probeert naar een medespeler te passen. Balík geeft een hoge lob. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua onderschept slim de pass. Amescua draait met de bal, schiet en ... Bondăreţ bokst de bal weg.

62e minuut.
Klungelig pakt Balík de bal. Perier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łatkowski komt het veld opgelopen. Lesivas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Perier de bal onder controle te krijgen. Amescua rent richting de bal. Amescua schiet op doel. Bondăreţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - Golden Dragon FC 2:4

67e minuut.
Mehta speelt de bal door. Klungelig pakt Toje de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łatkowski. Łatkowski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fadarko de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tatulyan zal de hoekschop nemen. Bondăreţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Zyntek geeft een lange en hoge pass. Amescua is nu in balbezit. Amescua passt de bal met de wreef. Tatulyan rent richting de bal. Tatulyan schiet op doel. Bondăreţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Brito probeert naar een medespeler te passen. Lesivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesivas probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mare rent richting de bal. Mare passt de bal met de wreef. Blondin speelt de bal door. Ghilardi rent richting de bal. Ghilardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura met een sublieme pass. Mare rent richting de bal. Mare geeft een lange en hoge pass. Ghilardi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

79e minuut.
Nketiah passt de bal met de wreef. Amescua is nu in balbezit. Amescua passt de bal met de wreef. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bondăreţ trapt de bal weg. Mehta kopt de bal weg. Ghilardi is nu in balbezit. Ghilardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Balík passt de bal zonder na te denken. Amescua is nu in balbezit. Perier is nu in balbezit. Amescua verovert de bal door een tackle van achteren. Amescua draait met de bal, schiet en ... Bondăreţ bokst de bal weg. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Toje probeert naar een medespeler te passen. Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nketiah begaat een overtreding. Nketiah krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Balík speelt de bal door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek passt de bal zonder na te denken. Amescua rent richting de bal. Amescua schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormoran Ostróda 48%, Golden Dragon FC 52%.
Kormoran Ostróda - Golden Dragon FC 2:4