Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati Leszno_Team ONP Radom
4-1-3-2 Tactiek 2k24off
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 49.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Šabliavičius speelt de bal door. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rujoiu kopt de bal weg. Pittiglio speelt de bal door. Mattheij is nu in balbezit. Mattheij geeft een hoge lob. Pittiglio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Mattheij bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel begaat een overtreding. Pachel krijgt een gele kaart. Mattheij is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Watola springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Narea passt de bal in één keer door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu speelt de bal door. Pittiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittiglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - ONP Radom 1:0

27e minuut.
Machnacki passt de bal zonder na te denken. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos passt de bal zonder na te denken. Šabliavičius geeft een lange en hoge pass. Narea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pachel met een snelle inworp. Pittiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuławnik begaat een overtreding. Żuławnik krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pedretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leński met een sublieme pass. Watola rent richting de bal. Watola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - ONP Radom 2:0

40e minuut.
Mattheij rent richting de bal. Pachel onderschept slim de pass. Pachel met een sublieme pass. Barrancos rent richting de bal. Barrancos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tveita trapt de bal weg. Šabliavičius kopt de bal weg. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Tveita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - ONP Radom 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 46%, ONP Radom 54%.
Mati Leszno_Team - ONP Radom 2:1

55e minuut.
Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar passt de bal in één keer door. Mattheij is nu in balbezit. Mattheij geeft een hoge lob. Watola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Šabliavičius is nu in balbezit. Šabliavičius passt de bal met de wreef. Daar is Barrancos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrancos geeft de bal voor. Narea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tveita trapt de bal weg. Leński kopt de bal weg. Misiewski heeft problemen om de bal te vangen. Watola rent richting de bal. Watola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pedretti met een sublieme pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu speelt de bal door. Daar is Watola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - ONP Radom 3:1

72e minuut.
Šabliavičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vargalui. Šabliavičius raakt geblesseerd tijdens het duel. Pachel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Machnacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

75e minuut.
Vargalui verovert de bal door een tackle van achteren. Vargalui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machnacki met een snelle inworp. Barrancos geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Halein maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pittiglio kopt de bal weg. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Watola heeft problemen om de bal te vangen. Watola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - ONP Radom 4:1

81e minuut.
Leński onderschept slim de pass. Leński passt de bal in één keer door. Watola bereikt de bal nog maar net als eerste. Watola schiet op doel. Kaszubski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - ONP Radom 5:1

88e minuut.
Halein met een sublieme pass. Mattheij is nu in balbezit. Mattheij passt de bal met de wreef. Pittiglio rent richting de bal. Pittiglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 46%, ONP Radom 54%.
Mati Leszno_Team - ONP Radom 5:1