Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambit Lubelski Chelsea Londyn Iskrzynia
pro2 Tactiek Lukaku
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Patkauskis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baffa komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Zygarlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Barbez rent richting de bal. Barbez passt de bal zonder na te denken. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Motta probeert naar een medespeler te passen. Baffa rent richting de bal. Baffa passt de bal in één keer door. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Barbez is nu in balbezit. Barbez speelt de bal door. Hrovatin is nu in balbezit. Hrovatin haalt uit met een fantastische trap. Cyprien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:1

13e minuut.
Barbez passt de bal in één keer door. Ambroz is nu in balbezit. Ambroz met een sublieme pass. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Krajnc passt de bal zonder na te denken. Brezovar rent richting de bal. Brezovar passt de bal met de wreef. Sadlok rent richting de bal. Sadlok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Krajnc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbez probeert naar een medespeler te passen. Ambroz rent richting de bal. Ambroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zygarlicki met een sublieme pass. Storøy probeert naar een medespeler te passen. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bac met een sublieme pass. Barbez rent richting de bal. Barbez passt de bal zonder na te denken. Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:2

24e minuut.
Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera met een sublieme pass. Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Macachia rent richting de bal. Baffa onderschept slim de pass. Baffa met een sublieme pass. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel. Grubizna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:2

36e minuut.
Brezovar passt de bal in één keer door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin rent richting de bal. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Cyprien bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Baffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichelli geeft een lange en hoge pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:3

45e minuut.
Schoofs komt het veld opgelopen. Koszek komt het veld opgelopen. Lajnšček komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 63%, Chelsea Londyn Iskrzynia 37%.
Gambit Lubelski - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:3

65e minuut.
Schoofs is nu in balbezit. Schoofs passt de bal met de wreef. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:4

67e minuut.
Bac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Novak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lichelli neemt vlug de vrije trap. Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouzet maakt een afschuwelijke overtreding. Schoofs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbez wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lajnšček passt de bal zonder na te denken. Krajnc is nu in balbezit. Krajnc passt de bal in één keer door. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Krajnc neemt vlug de vrije trap. Lajnšček kopt de bal weg. Vagnoman heeft problemen om de bal te vangen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Lichelli geeft een lange en hoge pass. Motta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Storøy de bal onder controle te krijgen. Schoofs is nu in balbezit. Schoofs haalt uit met een fantastische trap. Cyprien bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 70%, Chelsea Londyn Iskrzynia 30%.
Gambit Lubelski - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:4