Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turovia Turów Przebrzydłe Pączyska
maximus Tactiek n
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Giejsztorewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quiquinato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kieszczyński rent richting de bal. Kieszczyński haalt uit met een fantastische trap. Łatczewski bokst de bal weg. Soler kopt de bal weg. Orsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranges is nu in balbezit. Maranges geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Quiquinato kopt de bal weg. Kieszczyński rent richting de bal. Kieszczyński geeft een lange en hoge pass. Erni is nu in balbezit. Erni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Skrzypiec passt de bal in één keer door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal in één keer door. Kokot rent richting de bal. Kokot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala met een sublieme pass. Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 0:1

20e minuut.
Quiquinato passt de bal in één keer door. Kieszczyński is nu in balbezit. Erni rent richting de bal. Erni haalt uit met een fantastische trap. Uğur probeert de bal aan de voet te houden. Łatczewski bokst de bal weg. Giejsztorewicz geeft een hoge lob. Kokot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sawala. Sawala krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ðức Nhân geeft een lange en hoge pass. Negreanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Păcală de bal. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski schiet op doel. Bucşaru bokst de bal weg.

31e minuut.
Orsov geeft een lange en hoge pass. Szczurowski kopt de bal weg. Szczurowski is nu in balbezit. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 1:1

37e minuut.
Sawala speelt de bal door. Quiquinato rent richting de bal. Quiquinato met een sublieme pass. Kieszczyński rent richting de bal. Kieszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kieszczyński speelt de bal door. Quiquinato is nu in balbezit. Quiquinato passt de bal met de wreef. Kieszczyński is nu in balbezit. Kieszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 45%, Przebrzydłe Pączyska 55%.
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 1:2

46e minuut.
Saïb komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gorbacz passt de bal met de wreef. Orsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsov met een sublieme pass. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Uğur de bal. Gorbacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erni. Erni krijgt een gele kaart.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orsov met de inworp. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot schiet op doel. Saïb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Carrillo geeft de bal voor. Kieszczyński rent richting de bal. Giejsztorewicz rent richting de bal. Kieszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kieszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Novák komt het veld opgelopen. Novák met de inworp. Aspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspas schiet op doel. Łatczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Doeltrap. Glonek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sawala onderschept slim de pass. Sawala geeft een lange en hoge pass. Erni rent richting de bal. Erni schiet op doel. Łatczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 1:3

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malarz komt het veld opgelopen. Negreanu neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kokot is nu in balbezit. Kokot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 2:3

77e minuut.
Kokot geeft een hoge lob. Orsov speelt de bal door. Szczurowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczurowski schiet op doel. Saïb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 3:3

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Kokot de bal onder controle te krijgen. Carrillo geeft een hoge lob. Malarz rent richting de bal. Malarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 3:4

83e minuut.
Novák onderschept slim de pass. Novák passt de bal met de wreef. Malarz is nu in balbezit. Malarz geeft een hoge lob. Uğur onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Eggert bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggert geeft de bal voor. Novák is nu in balbezit. Novák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 3:5

87e minuut.
Daar is Kokot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorbacz met een sublieme pass. Orsov is nu in balbezit. Orsov geeft de bal voor. Szczurowski krijgt zijn hoofd ertegen. Saïb bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 48%, Przebrzydłe Pączyska 52%.
Turovia Turów - Przebrzydłe Pączyska 4:5