Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikawaspor Mikoos Team
Chivas Tactiek róg rip
51% Balbezit 49%
16% Spel op eigen helft 84%
59 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 35.5
formidabel Schieten slecht
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Podolis rent richting de bal. Podolis passt de bal zonder na te denken. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz passt de bal in één keer door. Ambrozik probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Radler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Ambrozik heeft problemen om de bal te vangen. Ambrozik passt de bal met de wreef. Nowak is nu in balbezit. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 1:0

7e minuut.
Alz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radler speelt de bal door. Alz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Radler met een sublieme pass. Alz rent richting de bal. Larramona verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stănăşilă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 2:0

10e minuut.
Ambrozik speelt de bal door. Podolis rent richting de bal. Daar is Podolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podolis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nowak de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dobosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Podolis is nu in balbezit. Podolis speelt de bal door. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alz is nu in balbezit. Larramona onderschept slim de pass. Larramona met een sublieme pass. Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă schiet op doel. Radler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik passt de bal met de wreef. Podolis speelt de bal door. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 3:0

15e minuut.
Radler geeft de bal voor. Ambrozik controleert de bal met de borst. Ambrozik passt de bal in één keer door. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Radler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 4:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrozik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănăşilă geeft een hoge lob. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Radler bokst de bal weg.

19e minuut.
Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Nowak is nu in balbezit. Nowak schiet op doel. Radler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 5:0

20e minuut.
Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Stănăşilă passt de bal in één keer door. Dobosiewicz met een sublieme pass. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dobosiewicz met een sublieme pass. Podolis met een sublieme pass. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel. Radler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 6:0

23e minuut.
Daar is Alz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larramona onderschept slim de pass. Larramona met een sublieme pass. Daar is Stănăşilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Radler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Larramona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak is nu in balbezit. Nowak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 7:0

24e minuut.
Larramona bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nowak de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ... Radler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 8:0

26e minuut.
Lojanazi probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă speelt de bal door. Podolis probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 9:0

29e minuut.
Stănăşilă passt de bal in één keer door. Larramona bereikt de bal nog maar net als eerste. Larramona passt de bal met de wreef. Nowak is nu in balbezit. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 10:0

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ambrozik zal de hoekschop nemen. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Radler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 11:0

31e minuut.
Larramona verovert de bal door een tackle van achteren. Larramona met een sublieme pass. Nowak is nu in balbezit. Nowak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stănăşilă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 12:0

33e minuut.
Alz speelt de bal door. Radler heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 13:0

33e minuut.
Alz rent richting de bal. Nowak onderschept slim de pass. Nowak speelt de bal door. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 14:0

37e minuut.
Larramona speelt de bal door. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik passt de bal in één keer door. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ... Radler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 15:0

39e minuut.
Inworp. Podolis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Radler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 16:0

40e minuut.
Alz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alz de bal. Alz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Larramona rent richting de bal. Alz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak schiet op doel. Radler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Larramona speelt de bal door. Podolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 13%, Mikoos Team 87%.
Sikawaspor - Mikoos Team 17:0

46e minuut.
Alz is nu in balbezit. Larramona bereikt de bal nog maar net als eerste. Larramona met een sublieme pass. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nowak is nu in balbezit. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 18:0

48e minuut.
Radler probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz passt de bal zonder na te denken. Podolis probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobosiewicz de bal onder controle te krijgen. Alz rent richting de bal. Gasperoni speelt de bal door. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ... Radler bokst de bal weg. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 19:0

51e minuut.
Alz speelt de bal door. Klungelig pakt Radler de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ambrozik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gasperoni speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Alz rent richting de bal. Gasperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak draait met de bal, schiet en ... Radler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Ambrozik is nu in balbezit. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă passt de bal met de wreef. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 20:0

58e minuut.
Menini speelt de bal door. Ambrozik met een sublieme pass. Stănăşilă met een sublieme pass. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ... Radler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 21:0

61e minuut.
Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Stănăşilă passt de bal met de wreef. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel. Radler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nowak rent richting de bal. Radler probeert naar een medespeler te passen. Gasperoni kopt de bal weg. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel. Radler bokst de bal weg.

63e minuut.
Larramona haalt uit met een fantastische trap. Nowak probeert de bal aan de voet te houden. Alz is nu in balbezit. Gasperoni geeft de bal voor. Stănăşilă springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radler probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz kopt de bal weg. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă speelt de bal door. Paal! Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 22:0

67e minuut.
Galiński kopt de bal weg. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik speelt de bal door. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Larramona probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Alz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperoni probeert naar een medespeler te passen. Alz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel. Radler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nowak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 23:0

72e minuut.
Daar is Podolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podolis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 24:0

75e minuut.
Stănăşilă rent richting de bal. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow is nu in balbezit. Nowak onderschept slim de pass. Nowak draait met de bal, schiet en ... Radler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Podolis rent richting de bal. Podolis probeert naar een medespeler te passen. Nowak met een sublieme pass. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 25:0

80e minuut.
Larramona heeft problemen om de bal te vangen. Smolarow rent richting de bal. Larramona verovert de bal door een tackle van achteren. Larramona haalt uit met een fantastische trap. Radler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 26:0

82e minuut.
Ambrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozik probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 27:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrozik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Radler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 28:0

86e minuut.
Podolis passt de bal in één keer door. Nowak speelt de bal door. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Radler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 29:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alz met de inworp. Nowak met een sublieme pass. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 30:0

89e minuut.
Inworp. Ambrozik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănăşilă geeft een hoge lob. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Mikoos Team 31:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 19%, Mikoos Team 81%.
Sikawaspor - Mikoos Team 31:0