Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:35
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: The Emirates
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 29137
~Arsenal Londyn~ Olimpia Prostyń
Dawid 8 Tactiek CentralMID
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.5 gemiddelde waardering 59.2
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Läderach verovert de bal door een tackle van achteren. Läderach probeert naar een medespeler te passen. Valadares met een sublieme pass. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Olimpia Prostyń 1:0

12e minuut.
Celić probeert naar een medespeler te passen. Lozano speelt de bal door. Leitao is nu in balbezit. Leitao geeft de bal voor. Apreotesei maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
~Arsenal Londyn~ - Olimpia Prostyń 1:1

19e minuut.
Valadares onderschept slim de pass. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny geeft een lange en hoge pass. Haras krijgt zijn hoofd ertegen. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ociepa rent richting de bal. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Olimpia Prostyń 2:1

23e minuut.
Valadares met de inworp. Klungelig pakt Romo de bal. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Celić is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Saklambaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Saklambaç passt de bal zonder na te denken. Piszpan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wojtoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozkoszny met een snelle inworp. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lozano rent richting de bal. Lozano speelt de bal door. Klungelig pakt Leitao de bal. Leitao geeft een hoge lob. Apreotesei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 49%, Olimpia Prostyń 51%.
~Arsenal Londyn~ - Olimpia Prostyń 2:1

49e minuut.
Saklambaç heeft problemen om de bal te vangen. Piszpan met een sublieme pass. Leitao is nu in balbezit. Leitao geeft een lange en hoge pass. Apreotesei springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Leitao geeft de bal voor. Lozano rent richting de bal. Celić rent richting de bal. Celić draait met de bal, schiet en ... Milion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
~Arsenal Londyn~ - Olimpia Prostyń 2:2

54e minuut.
Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny met een sublieme pass. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Olimpia Prostyń 3:2

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jáuregui niet meer kan verder spelen. Rebougas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Läderach is nu in balbezit. Leitao verovert de bal door een tackle van achteren. Leitao speelt de bal door. Celić is nu in balbezit. Celić draait met de bal, schiet en ... Milion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vinent de bal. Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
~Arsenal Londyn~ - Olimpia Prostyń 3:3

67e minuut.
Romo met een sublieme pass. Klungelig pakt Valadares de bal. Valadares passt de bal met de wreef. Haras rent richting de bal. Haras haalt uit met een fantastische trap. Rebougas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Piszpan passt de bal met de wreef. Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao probeert naar een medespeler te passen. Celić rent richting de bal. Celić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Olimpia Prostyń 3:4

83e minuut.
Wojtoń passt de bal in één keer door. Leitao heeft problemen om de bal te vangen. Läderach begaat een overtreding. Läderach krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bucourt geeft de bal voor. Inworp. Filuba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Filuba geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 45%, Olimpia Prostyń 55%.
~Arsenal Londyn~ - Olimpia Prostyń 3:4