Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Gorzów G.T.S. Wisła Kraków
Full 532 Tactiek Tiki-Taka
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 59.3
matig Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Sánchez Llibre rent richting de bal. Sánchez Llibre passt de bal zonder na te denken. Kostrubski is nu in balbezit. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Arciszewski schiet op doel. Lisiecki kopt de bal weg. Mihai rent richting de bal. Mihai draait met de bal, schiet en ... Żywanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:1

11e minuut.
Arciszewski passt de bal zonder na te denken. Zjajić heeft problemen om de bal te vangen. Zjajić probeert naar een medespeler te passen. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:2

17e minuut.
Daar is Hof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Llibre rent richting de bal. Sánchez Llibre geeft de bal voor. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:3

18e minuut.
Cieślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Małysiak ... Strafschop! Małysiak krijgt een gele kaart. Mihai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihai kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:4

20e minuut.
Aranlı passt de bal met de wreef. Razgauskas met een sublieme pass. Zjajić is nu in balbezit. Zjajić geeft de bal voor. Mihai springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zjajić geeft de bal voor. Mihai rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hof ... Strafschop! Hof krijgt een gele kaart. Mihai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mihai neemt zijn aanloop. Żywanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:5

32e minuut.
Sánchez Llibre rent richting de bal. Sánchez Llibre passt de bal in één keer door. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ... Żywanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:6

34e minuut.
Bolec kopt de bal weg. Razgauskas met een sublieme pass. Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić geeft een hoge lob. Mihai maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Lisiecki met een snelle inworp. Sánchez Llibre rent richting de bal. Cieślak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sánchez Llibre raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Sánchez Llibre rent richting de bal. Sánchez Llibre passt de bal zonder na te denken. Mihai is nu in balbezit. Mihai schiet op doel. Żywanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Azizudeen passt de bal zonder na te denken. Zjajić is nu in balbezit. Zjajić geeft een lange en hoge pass. Mihai springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów 82%, G.T.S. Wisła Kraków 18%.
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:6

46e minuut.
Kostecki komt het veld opgelopen. Perz komt het veld opgelopen. Mihai speelt de bal door. Sánchez Llibre speelt de bal door. Zjajić rent richting de bal. Zjajić geeft een hoge lob. Mihai springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Aranlı geeft de bal voor. Hof kopt de bal weg. Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić geeft een lange en hoge pass. Mihai springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Lisiecki geeft een lange en hoge pass. Mihai rent richting de bal. Małysiak probeert naar een medespeler te passen. Mihai is nu in balbezit. Mihai schiet op doel. Żywanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wrona heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihai rent richting de bal. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:7

55e minuut.
Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić geeft een hoge lob. Mihai is nu in balbezit. Mihai schiet op doel. Żywanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:8

56e minuut.
Sierant komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zjajić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lisiecki de bal. Lisiecki met een sublieme pass. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ... Żywanowski bokst de bal weg. Zjajić rent richting de bal. Zjajić geeft een hoge lob. Mihai krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuběna komt het veld opgelopen. Zjajić met een snelle inworp. Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski probeert naar een medespeler te passen. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:9

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tymiński komt het veld opgelopen. Lisiecki neemt de hoekschop. Sánchez Llibre krijgt zijn hoofd ertegen. Żywanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:10

68e minuut.
Sánchez Llibre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Llibre speelt de bal door. Lisiecki heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki geeft een hoge lob. Tymiński springt en kopt de bal. Żywanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Zjajić probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Llibre geeft de bal voor. Małysiak kopt de bal weg. Zjajić geeft een hoge lob. Tymiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:11

75e minuut.
Bayarri komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bayarri is nu in balbezit. Bayarri geeft de bal voor. Tymiński rent richting de bal. Tymiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Żywanowski trapt de bal weg van het doel. Cieślak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arciszewski de bal onder controle te krijgen. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bajzert verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzert geeft de bal voor. Bayarri rent richting de bal. Bayarri geeft een hoge lob. Tymiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rüssel komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Tymiński is nu in balbezit. Tymiński passt de bal in één keer door. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki geeft een lange en hoge pass. Tymiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sierant passt de bal zonder na te denken. Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski passt de bal zonder na te denken. Bayarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayarri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów 83%, G.T.S. Wisła Kraków 17%.
Warta Gorzów - G.T.S. Wisła Kraków 0:11