Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oława Eclipse3.8
a2p4o4 Tactiek 442 moje
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 52.8
outstanding Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Golak passt de bal in één keer door. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rychter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Golak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zamfirescu is nu in balbezit. Stręt onderschept slim de pass. Stręt geeft een hoge lob. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Inostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 1:0

17e minuut.
André rent richting de bal. André geeft een hoge lob. Gałuszka kopt de bal weg. Filipiak rent richting de bal. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Inostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kachorenko rent richting de bal. Kachorenko passt de bal met de wreef. Stręt met een sublieme pass. Dules heeft problemen om de bal te vangen. Dules draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak geeft een lange en hoge pass. Lo-Wang kopt de bal weg. Bulík controleert de bal met de borst. Bulík draait met de bal, schiet en ... Tytoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gałuszka onderschept slim de pass. Dules is nu in balbezit. Stoev onderschept slim de pass. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Inostroza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Inostroza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kachorenko onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Filipiak passt de bal zonder na te denken. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules passt de bal in één keer door. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 2:0

32e minuut.
Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Kachorenko kan de bal niet met de borst controleren. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
André bereikt de bal nog maar net als eerste. André probeert naar een medespeler te passen. Stręt probeert naar een medespeler te passen. Dules is nu in balbezit. Dules schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 3:0

34e minuut.
Bulík geeft een lange en hoge pass. Zamfirescu rent richting de bal. Stręt begaat een overtreding. Stręt krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Lo-Wang geeft een hoge lob. von Haller rent richting de bal. von Haller passt de bal met de wreef. Filipiak rent richting de bal. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Inostroza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel. Inostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka rent richting de bal. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Inostroza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 4:0

43e minuut.
Gałuszka rent richting de bal. Dules rent richting de bal. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Inostroza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 5:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolanik met een snelle inworp. von Haller probeert naar een medespeler te passen. Stręt is nu in balbezit. Stręt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 41%, Eclipse3.8 59%.
FC Oława - Eclipse3.8 5:0

51e minuut.
Zamfirescu met de inworp. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter geeft een hoge lob. Bulík maakt een snoekduik en kopt de bal. Tytoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 5:1

57e minuut.
Gałuszka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brantal komt het veld opgelopen. Ossowski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kachorenko geeft een hoge lob. Méhész is nu in balbezit. Wolanik begaat een overtreding. Wolanik krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Stręt passt de bal met de wreef. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Brantal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brantal krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolanik met een sublieme pass. André speelt de bal door. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak passt de bal met de wreef. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel. Inostroza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 6:1

74e minuut.
Stręt passt de bal in één keer door. von Haller rent richting de bal. von Haller passt de bal zonder na te denken. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Inostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Brantal geeft een hoge lob. Méhész kopt de bal weg. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 6:2

83e minuut.
Villegas probeert naar een medespeler te passen. Méhész rent richting de bal. Méhész passt de bal in één keer door. Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 6:3

85e minuut.
Dules is nu in balbezit. von Haller speelt de bal door. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka schiet op doel. Inostroza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
André rent richting de bal. André geeft de bal voor. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - Eclipse3.8 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 40%, Eclipse3.8 60%.
FC Oława - Eclipse3.8 7:3