Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRISKI MaDallasStars7
cosnowego Tactiek 442
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
56.3 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Vahidov verovert de bal door een tackle van achteren. Vahidov geeft een lange en hoge pass. Gronowski kan de bal niet met de borst controleren. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Ługowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - MaDallasStars7 1:0

10e minuut.
Kaiser geeft een hoge lob. Pečovský controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendel. Pečovský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bordaberry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ovelhinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domicoli controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRISKI - MaDallasStars7 1:1

29e minuut.
Klungelig pakt Çeviker de bal. Çeviker passt de bal zonder na te denken. Drăguţ met een sublieme pass. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry onderschept slim de pass. Bordaberry geeft een hoge lob. Domicoli krijgt zijn hoofd ertegen. Ovelhinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski geeft een lange en hoge pass. Domicoli kan de bal niet met de borst controleren. Domicoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - MaDallasStars7 1:2

44e minuut.
Wojda probeert naar een medespeler te passen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 58%, MaDallasStars7 42%.
KRISKI - MaDallasStars7 1:2

50e minuut.
Costeanu passt de bal met de wreef. Małyczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyczak passt de bal in één keer door. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roselli komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupski geeft een lange en hoge pass. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli haalt uit met een fantastische trap. Ovelhinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Carabalí is nu in balbezit. Carabalí geeft de bal voor. Daar is Wojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domicoli rent richting de bal. Domicoli schiet op doel. Ovelhinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry speelt de bal door. Roselli rent richting de bal. Roselli draait met de bal, schiet en ... Ovelhinha bokst de bal weg. Domicoli rent richting de bal. Domicoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - MaDallasStars7 1:3

60e minuut.
Bordaberry heeft problemen om de bal te vangen. Bordaberry geeft de bal voor. Harmanec rent richting de bal. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli schiet op doel. Ovelhinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahidov geeft een hoge lob. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linder komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Roselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harmanec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roselli raakt geblesseerd tijdens het duel. Domicoli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ovelhinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Valença komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença speelt de bal door. Weatford probeert naar een medespeler te passen. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Çeviker maakt een snoekduik en kopt de bal. Biskupski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vahidov neemt de hoekschop. Konowrocki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Roselli rent richting de bal. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ passt de bal zonder na te denken. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Valença met een sublieme pass. Weatford bereikt de bal nog maar net als eerste. Weatford passt de bal met de wreef. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli schiet op doel. Ovelhinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Carabalí probeert naar een medespeler te passen. Bordaberry geeft de bal voor. Domicoli rent richting de bal. Domicoli schiet op doel. Ovelhinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 47%, MaDallasStars7 53%.
KRISKI - MaDallasStars7 1:3