Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:35
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Colosseum
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28859
Immortales FC Bolemin
Masakra flanka Tactiek AFERA 222222
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 56.4
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Herojewski probeert naar een medespeler te passen. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser probeert naar een medespeler te passen. Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Immortales - FC Bolemin 1:0

27e minuut.
Leone is nu in balbezit. Dodds verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dodds de bal. Dodds geeft een hoge lob. Dannhäuser springt en kopt de bal. Parzonka bokst de bal weg.

31e minuut.
Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič geeft een hoge lob. Daar is Zieleziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colauti rent richting de bal. Colauti haalt uit met een fantastische trap. Szklarski bokst de bal weg.

35e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński geeft een hoge lob. Łatkowski met een sublieme pass. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortales 36%, FC Bolemin 64%.
Immortales - FC Bolemin 1:0

56e minuut.
Spiritoso geeft een hoge lob. Szklarski speelt de bal door. Spiritoso geeft de bal voor. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser begaat een overtreding. Garrido Canales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matias komt het veld opgelopen. Fordamski komt het veld opgelopen. Završki komt het veld opgelopen. Raczkowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Herojewski de bal. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias passt de bal zonder na te denken. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Szklarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Szmatiuk geeft de bal voor. Łatkowski kopt de bal weg. Pelis heeft problemen om de bal te vangen. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kikowski is nu in balbezit. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski onderschept slim de pass. Kikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortales 39%, FC Bolemin 61%.
Immortales - FC Bolemin 1:0