Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków Łubin F.C.
Środek Tactiek koks
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Ciminian geeft een hoge lob. Łomiński is nu in balbezit. Anadolu is nu in balbezit. Anadolu geeft een hoge lob. Bigolotti kopt de bal weg. Wypych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Pańczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lorio met een snelle inworp. Aznavour rent richting de bal. Aznavour geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Muziek geeft de bal voor. Inworp. Malone met de inworp. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Bednarski trapt de bal weg van het doel. Bigolotti kopt de bal weg. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Łomiński passt de bal zonder na te denken. Bigolotti is nu in balbezit. Bigolotti passt de bal in één keer door. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bigolotti met een snelle inworp. Lorio rent richting de bal. Staudt verovert de bal door een tackle van achteren. Staudt probeert naar een medespeler te passen. Anadolu geeft een hoge lob. Paal! Łomiński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Łubin F.C. 1:0

33e minuut.
Warowy verovert de bal door een tackle van achteren. Souza e Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza e Silva geeft de bal voor. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Łomiński is nu in balbezit. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński onderschept slim de pass. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Łubin F.C. 2:0

38e minuut.
Ciminian geeft de bal voor. Łomiński kopt de bal weg. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu geeft een hoge lob. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków 43%, Łubin F.C. 57%.
Wisła Kraków - Łubin F.C. 2:0

47e minuut.
Wypych met een harde bal richting middenveld. Aznavour probeert de bal met de borst te controleren. Ariano met een sublieme pass. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Wypych verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Daar is Barone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone geeft een lange en hoge pass. Warowy probeert de bal aan de voet te houden. Sztaba rent richting de bal. Sztaba haalt uit met een fantastische trap. Bednarski bokst de bal weg.

53e minuut.
Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu passt de bal zonder na te denken. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Wypych probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Łubin F.C. 3:0

62e minuut.
Staudt kan de bal niet met de borst controleren. Sztaba rent richting de bal. Staudt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Staudt krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Barone is nu in balbezit. Bigolotti verovert de bal door een tackle van achteren. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Wypych probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Łubin F.C. 4:0

74e minuut.
Ciminian is nu in balbezit. Aznavour verovert de bal door een tackle van achteren. Aznavour met een sublieme pass. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim haalt uit met een fantastische trap. Bednarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bednarski probeert naar een medespeler te passen. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu met een sublieme pass. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Łubin F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków 43%, Łubin F.C. 57%.
Wisła Kraków - Łubin F.C. 5:0